- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.761
Örüyorum canım yariladim hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Örüyorum canım yariladim hatta
Özge abla su sorununu halledebildin mi?rollercoaster
Valla abla ben 1lt anca zorlama yani. Nasıl kendiliginden çözüldükendi kendine çözüldü kuzucum artık içebiliyorum, unutmadığımda içebiliyorum artık ama unutuyorum
sen ne durumdasın
Kız yok ben çok güzel beceremedim zaten anneme devrettim o örsün güzel güzel tabii renk değişikliği ile
Ask olsun ya haftalardır burdayımBişi dicem siz 34 haftalık mı hamilesiniz ?![]()
Valla abla ben 1lt anca zorlama yani. Nasıl kendiliginden çözüldü![]()
Fulya zenginerin ki de erkekmissöyleyelim de bizim gruba gelsin
. Belki de burdadir kendini sakliyordur
![]()
Ask olsun ya haftalardır burdayımsat i yakaladık elhamdülillah . 02.06.olacağına 02.02 yazılmış ondandır.oda dün oldu.
![]()
Çok geçmiş olsunMerhaba aranızda hamilelikte ateşli hastalık geçiren oldu mu? 38 derece ateş devam ediyor bir kaç gündür. Doktor paracetamol önerdi ve bebek için risk oluşturmadığını söyledi. Ama daha önce yaşayan biri yazarsa sevinirim![]()
Çok geçmiş olsunMerhaba aranızda hamilelikte ateşli hastalık geçiren oldu mu? 38 derece ateş devam ediyor bir kaç gündür. Doktor paracetamol önerdi ve bebek için risk oluşturmadığını söyledi. Ama daha önce yaşayan biri yazarsa sevinirim![]()
Hayır canım bir durum yok aslında ama herşeye para verirken bu süreçte en önemli şey bir hastalık olup olmadığını öğrenmek ve Allah korusun varsa erken tedbir o yüzden yaptırmayı planladık. Amerika’dakimde yaptırdın demek ben yarın doktora sorucam hangisi derse yaptırırım artık. Oda süslemeye vereceğime ona veririm artık parayı napıymmm. Sağlık olsun daTesekkur ederim canım çok sağol. Kuzum ben Amerika ya gonderileni yaptırdım bize Türkiye'de yapilan bir test değil denildi. Eğer Türkiye'de yapılan varsa bence de onu yaptır. Malum doların hâli ortada. Ama yaptirmani gerektiren bir durum söz konusu mu?
Kolaydı bee azcık uğrasaydınKız yok ben çok güzel beceremedim zaten anneme devrettim o örsün güzel güzel tabii renk değişikliği ile![]()
Alkolsüz gül suyu alıp ellere yüzlere ayaklara sürün ateşi düşürürMerhaba aranızda hamilelikte ateşli hastalık geçiren oldu mu? 38 derece ateş devam ediyor bir kaç gündür. Doktor paracetamol önerdi ve bebek için risk oluşturmadığını söyledi. Ama daha önce yaşayan biri yazarsa sevinirim![]()
Hay maşallah ben daha aldığım iplere başlamadımÖrüyorum canım yariladim hatta6 ip gidiyor rahat. Bitince atarım gruba
![]()
Anladım canım. Rabbim hakkınızda güzel olanı hayırlı kılsın. Yalnız fetal testlerin sonucunda maalesef tek tedbir gebeliği sonlandırmakmış. Onu da burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim bende, ayrıntılı ultrason da tedbirler aliniyormus sanırsam ama kötü bir şey çıkmayacağına inanıyorumHayır canım bir durum yok aslında ama herşeye para verirken bu süreçte en önemli şey bir hastalık olup olmadığını öğrenmek ve Allah korusun varsa erken tedbir o yüzden yaptırmayı planladık. Amerika’dakimde yaptırdın demek ben yarın doktora sorucam hangisi derse yaptırırım artık. Oda süslemeye vereceğime ona veririm artık parayı napıymmm. Sağlık olsun da