- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.801
Güzel haberler getirsinler hepsi de Allah in izniyleonun yarın kontrolü vardı, belki yarın verir
bu hafta bi sürü bebiş kontrolü var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler getirsinler hepsi de Allah in izniyleonun yarın kontrolü vardı, belki yarın verir
bu hafta bi sürü bebiş kontrolü var![]()
Aslındaa bu çok kolayy yapılışı sadece şapka gibisini yapamam mesela ama iplerde çok pahalıdır yaaavalla burada yapıyolar özeniyorum ama benim elimden hiç gelmezbirkaç kere örgü denemiştim, ördüklerim de delikli delikli olmuştu
![]()
Kız uçmuş gitmiş ipler bileAslındaa bu çok kolayy yapılışı sadece şapka gibisini yapamam mesela ama iplerde çok pahalıdır yaaa![]()
Büyük örsün ha yaz bebesi olacaklar ya ancak 4 5 aylıkken kullanılır
Ama güzelmiş beğendim ilk defa gördüm bu modeli
Benmde yaklasiyor detaylinin haftasi bakinmak gerek. Devlettede yapiyorlar sanirm ama nasl oluyor tam bilmiyormBen bu hafta bır kaç yer aricam öğrendikçe bilgi veririm bu arada Recep has 1200 1300 arası biseydi. Bir arkadaş söyledi.
Hiç şaşırmadımmm zengin olan alsın örsün bizee yeter beğgKız uçmuş gitmiş ipler bile![]()
Aslındaa bu çok kolayy yapılışı sadece şapka gibisini yapamam mesela ama iplerde çok pahalıdır yaaa![]()
Doğrudurrr ben bi örgü yapabılırımm bide etamin işleri yapabiliyorumm başka da birşey degillkız ben bu kadar kolayı bile yapamıyorum delik delik, yamuk yumuk oluyo![]()
Waaooow bu da güzel kolay örmesi diye biliyorum bunuaa söyleyeyim valla doğru diyosun
ben de onlara şunu attım bugün, bunu yaparlarsa daha bi şey istemem
Google Search
www.google.com.tr
Ya ben sana kıyamam at özelden adres bir tanede sana yapayım begenirsen yaptığımı ozgis ablane beceriklisiniz yaa ben hiç yapamıyorum,
benim teyzem şu görseldekinden örüyormuş şimdi bi tek düğmeler olmayacak, düğme fobim olduğu için fermuar yapacaklar![]()
Zaten şey etme kuzum gönlün ferah olsunAaaa yapmadı kuzum unuttu galiba hatırlatamadımda geç olmuştu yarın yazarım belkii bende çok şey yapmadım ya
Ya ben sana kıyamam at özelden adres bir tanede sana yapayım begenirsen yaptığımı ozgis abla
Zaten şey etme kuzum gönlün ferah olsun![]()
burdakiler de anlıyor yorumluyor zaten sonuçları
![]()
Evettt kuzum kızlarr iyi dedi herşey normal dedi bende çok şey yapmadımmYa ben sana kıyamam at özelden adres bir tanede sana yapayım begenirsen yaptığımı ozgis abla
Zaten şey etme kuzum gönlün ferah olsun![]()
burdakiler de anlıyor yorumluyor zaten sonuçları
![]()
Özge abla inanır mısın bir ara bu iplerle çanta yapıyordum hatta alhastoretr inst. Bakabilirsinaa söyleyeyim valla doğru diyosun
ben de onlara şunu attım bugün, bunu yaparlarsa daha bi şey istemem
Google Search
www.google.com.tr
Özge abla inanır mısın bir ara bu iplerle çanta yapıyordum hatta alhastoretr inst. Bakabilirsinbu iplerin tanesi ben bıraktığında 35 di
![]()
Özge abla inanır mısın bir ara bu iplerle çanta yapıyordum hatta alhastoretr inst. Bakabilirsinbu iplerin tanesi ben bıraktığında 35 di
![]()
Hiç denemedim. YouTube dan belki izlersem yapabilirim aman kendini idare edebilecek kadar yaparsa o da yeter yapamazsa da canı sağolsunsen maharetlisin kesin makrome duvar süsleri var ya ondan da yapıyosundur
ohh kızın çok şanslı öğretirsin vallaa
takibe aldımneler neler yapmışsın öyle
![]()
Uzun zaman oldu bişe yapmıyorum kitakibe aldımneler neler yapmışsın öyle
![]()
Uzun zaman oldu bişe yapmıyorum ki. Yine de teşekkür ederim
. Yalnız ben ciddiydim he yaptigimi begenirsen sana da istediğin renkle battaniye olmasa bile hırka atki bere yapabilriim.
Battaniye için biraz sislerim rahatsız edici o yüzden battaniye şişim yok normal şiş le yapmaya çalışıyorum
![]()
Aynen yaa. Rabbim şifa yagdirsin tüm hastalıkla uğraşanların yuvasına inşallah. Bu arada M -Murphy nasıl oldu acaba?-C-A-N-A-N- olsa şimdi derdi ki kız annesi buldu ya oğluna kız alacak diye yürüyo derdi
B basiliferd
Canan kız çabuk iyileş yokluğun fark ediliyo![]()