• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Büyük örsün ha yaz bebesi olacaklar ya ancak 4 5 aylıkken kullanılır 🤭

Ama güzelmiş beğendim ilk defa gördüm bu modeli

aa söyleyeyim valla doğru diyosun✌️😍

ben de onlara şunu attım bugün, bunu yaparlarsa daha bi şey istemem🙈

ne beceriklisiniz yaa ben hiç yapamıyorum,

benim teyzem şu görseldekinden örüyormuş şimdi bi tek düğmeler olmayacak, düğme fobim olduğu için fermuar yapacaklar🙈🙈🙈
Ya ben sana kıyamam at özelden adres bir tanede sana yapayım begenirsen yaptığımı ozgis abla 😉
Aaaa yapmadı kuzum unuttu galiba hatırlatamadımda geç olmuştu yarın yazarım belkii bende çok şey yapmadım ya
Zaten şey etme kuzum gönlün ferah olsun😉 🥰🧡 burdakiler de anlıyor yorumluyor zaten sonuçları 😉

takibe aldım✌️😍 neler neler yapmışsın öyle 👀
Uzun zaman oldu bişe yapmıyorum ki 🙈☺️. Yine de teşekkür ederim 🥰. Yalnız ben ciddiydim he yaptigimi begenirsen sana da istediğin renkle battaniye olmasa bile hırka atki bere yapabilriim. 🥰 Battaniye için biraz sislerim rahatsız edici o yüzden battaniye şişim yok normal şiş le yapmaya çalışıyorum 😂😂

Uzun zaman oldu bişe yapmıyorum ki 🙈☺️. Yine de teşekkür ederim 🥰. Yalnız ben ciddiydim he yaptigimi begenirsen sana da istediğin renkle battaniye olmasa bile hırka atki bere yapabilriim. 🥰 Battaniye için biraz sislerim rahatsız edici o yüzden battaniye şişim yok normal şiş le yapmaya çalışıyorum 😂😂

düşünmen ve söylemen bile yeter kuzumm🙏🙏🙏🧡🧡🧡

Back
X