Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım canım. Rabbim hakkınızda güzel olanı hayırlı kılsın. Yalnız fetal testlerin sonucunda maalesef tek tedbir gebeliği sonlandırmakmış. Onu da burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim bende, ayrıntılı ultrason da tedbirler aliniyormus sanırsam ama kötü bir şey çıkmayacağına inanıyorum . Ben serenity İzmir kliniği ne yaptırmıştım o zaman 3300 mu neydi kapsamlı fiyatı. Dediğin gibi sağlıkli olması herşeyin önünde.
Ooo Allah korusun. Doktorum da bişey olacağını sanmıyorum dedi ama işte içim rahat etsin. Allah korusun ya inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Ooo Allah korusun. Doktorum da bişey olacağını sanmıyorum dedi ama işte içim rahat etsin. Allah korusun ya inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Anladım canım . İşte 5 bana küçük gibi geldi o yüzden. şuan 4. İpteyim mesela ama kışlık battaniyeler ya kış gelince de bunlar olacak 7-8 aylık olacak büyük olması daha iyi diye düşünüyorum.
Anladım canım . İşte 5 bana küçük gibi geldi o yüzden. şuan 4. İpteyim mesela ama kışlık battaniyeler ya kış gelince de bunlar olacak 7-8 aylık olacak büyük olması daha iyi diye düşünüyorum.