- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.421
Gelip geçmiş olsun inşallah bukadarlaİyiyiz çok şükür yoğun kırmızı kanama bitince kontrollü bir şekilde çıkış yaptırdılar. Sürekli yatış sadece lavabo için kalkacakmışım. Buna da şükür
Geçmiş olsun canım benim havalar buz gibi bizlerde nanemolla olduk iyice ilerlemeden önlemini al meyve ıhlamur takviye yap kendine sarıp sarmala kendini iyice çıkarkenGünaydın canım,dün iş gereği kargoya gittim geldim eve bi girdim Burnum alnım yanıyor gözlerim pörtleyecek gibi ağırmaya başladı bütün gün baş ağrısı tuttu sanırım dışarı çıkarken burnumu ağzımı full atkılamam lazım
Sizler nasılsınız kızlar
Aman kuzum dikkat et hasta olup üşütme sakınçok şükür diyelim. Füze attılar ölmedik ama Sürünüyoruz misali
Kuzum hiç uzme kendini bir daha öyle bişey deme. Bana biraz daha düşecek gibi geliyor ama bir süre sonra geri yükselir. Satıp yeniden alım mi yapmalı yoksa beklemek daha mı mantıklı bilemedim canım.
Gözünaydin canımbebisininde gözü ordaa kuzucuk saglikliysa hiç sıkıntı etme. O da bir bakmışsın kaybolup gitmiş ama çok fazla hareket etme.
Canım canını hiç sıkma bende de durumlar pek iç açıcı değil. Kahvaltida yumurta peynir zeytin ara öğün olarakaklıma düşerse meyve kuruyemiş akşam da ne yapabilirsem tek öğün maalesef öyle salata corba pilav anayemek bilmem ne yok yani dikkat etmeye çalışıyorum ama sağlıklı tarzlar değil yani . Eşim hazır yemeyi seven biri maşallah o hergun söyler dayanamam bir ısırık alırım sonra. Neyse bugün son derim ama hiç sonu olmayacak galiba
Sertlik varsa bebiş canimmm kendini belli etmiş.
Canım dikkat et. Çok mu fazlaydı kanaman da yatisa aldılar. Benimde başıma geldi 11. Haftalardaydi. Bebisimiz nasıl?
Özge abla sen soracaktın doktoruna bunu not ettin bir yere dimi?
Kendin icin 2 deyip garantilemek istiyorum,bebise ise tekten bile yeterli.
Doktorun tavrına da helal olsun ama işine önem veren biri belli ki başkaları olsa umursamaz.
Aynen öyle canım nasip hiç sıkma canını . Benim başıma ne geldi ilk evlendigim zmanlar altınları banka kasasına koyduk. Bir baktık ki banka haber etmeden taşınmış.hayırlısı artık kuzu beklemekten başka çare yok :)
kendim için örmek istiyorum kuzu. bebişe beceremem sanırım :)
oha nasııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllAynen öyle canım nasip hiç sıkma canını . Benim başıma ne geldi ilk evlendigim zmanlar altınları banka kasasına koyduk. Bir baktık ki banka haber etmeden taşınmış.iki gün Uyku uyuyamamistim. Tabi sonra Pzrt olur olmaz gittik Allah tan yerindeydi. Banka kasasinda ziynetleri kaybolan o kadar çok insan olmuş ki. Yani herşeyin daha kötüsü var. Buna şükür diyelim.
Kız hiç sorma birde haberde vermiyorlar. Kaynana da orda dursun diiye vermişti bize bir deoha nasııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllll
anaaa pişmiş tavuğun başına gelmez he :)
E nasıl o bankanın diğer şubelerinden eksiğiniz varsa almanız gerektiiiiAynen öyle canım nasip hiç sıkma canını . Benim başıma ne geldi ilk evlendigim zmanlar altınları banka kasasına koyduk. Bir baktık ki banka haber etmeden taşınmış.iki gün Uyku uyuyamamistim. Tabi sonra Pzrt olur olmaz gittik Allah tan yerindeydi. Banka kasasinda ziynetleri kaybolan o kadar çok insan olmuş ki. Yani herşeyin daha kötüsü var. Buna şükür diyelim.
Ya ben daha yüzünü hiç görmedimYa biliyo musunuz, dün ki kontrolde biraz yüzü belli gibiydi azıcık tabi. Ama o kadar etkilendim ki sürekli görmek istiyorum. Ultrason kağıdına bakıyorum hep. Hemen doktora gidip o cihazla hareketleri izlemek suratını incelemek yüzünü görmek istiyorum.yüzünü görmek beni çok duygulandırdı. Yani tabiki daha anlaşılır bir yüz değil ama böyle minicik ağzı vardı falan gidip izleyim istiyorum. Haftaya kontrole gidicem
Çok şükür eksiğimiz çıkmadı kuzum. Ama haber vermemiş olmaları o haftasonunu zehir etmistiE nasıl o bankanın diğer şubelerinden eksiğiniz varsa almanız gerektiiii
Canım hangi bankaydı öyle. Nasıl olur benimkilerde kaç yıldır bankada. Ama bir anahtar bende biri görevlide ikisi birlikte aynı anda açılıyor. Benim iznim olmadan bunu yapamazlar. Şimdi iyice korktum altınların kaybolması nedrmekAynen öyle canım nasip hiç sıkma canını . Benim başıma ne geldi ilk evlendigim zmanlar altınları banka kasasına koyduk. Bir baktık ki banka haber etmeden taşınmış.iki gün Uyku uyuyamamistim. Tabi sonra Pzrt olur olmaz gittik Allah tan yerindeydi. Banka kasasinda ziynetleri kaybolan o kadar çok insan olmuş ki. Yani herşeyin daha kötüsü var. Buna şükür diyelim.
Aslında çok garip banka öyle haber vermeden asla yapamaz da belki numaralar mi güncel değildi bide sizdeki anahtar olmadan acamiyorlar çilingir olması lazım yani toplu taşırlar kasaları tek tek acamazlar ama kaybolma olmaz o zaman da ben bankaciydim da son 4 aya kadarÇok şükür eksiğimiz çıkmadı kuzum. Ama haber vermemiş olmaları o haftasonunu zehir etmisti
Aynen öyle canım nasip hiç sıkma canını . Benim başıma ne geldi ilk evlendigim zmanlar altınları banka kasasına koyduk. Bir baktık ki banka haber etmeden taşınmış.iki gün Uyku uyuyamamistim. Tabi sonra Pzrt olur olmaz gittik Allah tan yerindeydi. Banka kasasinda ziynetleri kaybolan o kadar çok insan olmuş ki. Yani herşeyin daha kötüsü var. Buna şükür diyelim.
Teşekkür ederim balımGeçmiş olsun canım benim havalar buz gibi bizlerde nanemolla olduk iyice ilerlemeden önlemini al meyve ıhlamur takviye yap kendine sarıp sarmala kendini iyice çıkarken
Canım hangi bankaydı öyle. Nasıl olur benimkilerde kaç yıldır bankada. Ama bir anahtar bende biri görevlide ikisi birlikte aynı anda açılıyor. Benim iznim olmadan bunu yapamazlar. Şimdi iyice korktum altınların kaybolması nedrmek
Aynısı bende var bana da vermişlerdiAslında çok garip banka öyle haber vermeden asla yapamaz da belki numaralar mi güncel değildi bide sizdeki anahtar olmadan acamiyorlar çilingir olması lazım yani toplu taşırlar kasaları tek tek acamazlar ama kaybolma olmaz o zaman da ben bankaciydim da son 4 aya kadar
Bide biri sağlık ocagini sormuştu ağlık ocağına gebelik bildirdiğine bana böyle kağıt verdiler doktor bildir demişti iki ay önce gitmiştim bikac soru sordular tansiyona baktılar falan
Valla kuzum biz sonradan nette araştırdık nette kasada kaybolan bir çok kişi çıktı. Çok korktuk zaten bir daha da cesaret edemedik kasa işine. Evimize yakın diye Kuveyt te açmıştık.Canım hangi bankaydı öyle. Nasıl olur benimkilerde kaç yıldır bankada. Ama bir anahtar bende biri görevlide ikisi birlikte aynı anda açılıyor. Benim iznim olmadan bunu yapamazlar. Şimdi iyice korktum altınların kaybolması nedrmek
Bizim saglikocagi ilgili galiba bitekAynısı bende var bana da vermişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?