Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun canım benim havalar buz gibi bizlerde nanemolla olduk iyice ilerlemeden önlemini al meyve ıhlamur takviye yap kendine sarıp sarmala kendini iyice çıkarken

ahaha aynen kuzum soracaklarımı notlara yazdım

Eklentiler

• 709A9CF1-59E4-4C47-A451-C04356B46941.webp
    8 KB · Görüntüleme: 38
hayırlısı artık kuzu beklemekten başka çare yok :)

kendim için örmek istiyorum kuzu. bebişe beceremem sanırım :)
Aynen öyle canım nasip hiç sıkma canını . Benim başıma ne geldi ilk evlendigim zmanlar altınları banka kasasına koyduk. Bir baktık ki banka haber etmeden taşınmış. iki gün Uyku uyuyamamistim. Tabi sonra Pzrt olur olmaz gittik Allah tan yerindeydi. Banka kasasinda ziynetleri kaybolan o kadar çok insan olmuş ki. Yani herşeyin daha kötüsü var. Buna şükür diyelim.

oha nasııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllll
anaaa pişmiş tavuğun başına gelmez he :)

Ya biliyo musunuz, dün ki kontrolde biraz yüzü belli gibiydi azıcık tabi. Ama o kadar etkilendim ki sürekli görmek istiyorum. Ultrason kağıdına bakıyorum hep. Hemen doktora gidip o cihazla hareketleri izlemek suratını incelemek yüzünü görmek istiyorum.yüzünü görmek beni çok duygulandırdı. Yani tabiki daha anlaşılır bir yüz değil ama böyle minicik ağzı vardı falan gidip izleyim istiyorum. Haftaya kontrole gidicem

E nasıl o bankanın diğer şubelerinden eksiğiniz varsa almanız gerektiiii

Ya ben daha yüzünü hiç görmedim çok merak ediyorum neye benziyor . Videoya alsaydın

Canım hangi bankaydı öyle. Nasıl olur benimkilerde kaç yıldır bankada. Ama bir anahtar bende biri görevlide ikisi birlikte aynı anda açılıyor. Benim iznim olmadan bunu yapamazlar. Şimdi iyice korktum altınların kaybolması nedrmek

Çok şükür eksiğimiz çıkmadı kuzum. Ama haber vermemiş olmaları o haftasonunu zehir etmisti
Aslında çok garip banka öyle haber vermeden asla yapamaz da belki numaralar mi güncel değildi bide sizdeki anahtar olmadan acamiyorlar çilingir olması lazım yani toplu taşırlar kasaları tek tek acamazlar ama kaybolma olmaz o zaman da ben bankaciydim da son 4 aya kadar

Bide biri sağlık ocagini sormuştu ağlık ocağına gebelik bildirdiğine bana böyle kağıt verdiler doktor bildir demişti iki ay önce gitmiştim bikac soru sordular tansiyona baktılar falan

Eklentiler

• IMG-20211221-WA0000.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 43

Altınlarımız aynı bankada galiba.
2 apartman öteye taşıdılar bizim bankayı da.

Evde tek bir kıymetli bir şey bulundurmuyorum ben.
Bi alyansım, bi de kulağımdaki küpe.

Bir şey olacağından değil de, kafam rahat böyle.

.

Geçmiş olsun canım benim havalar buz gibi bizlerde nanemolla olduk iyice ilerlemeden önlemini al meyve ıhlamur takviye yap kendine sarıp sarmala kendini iyice çıkarken
Teşekkür ederim balım iyice sarmaladım kendimi sabah uyandım şükür geçmişti
bol bol meyve yiyorum acayip portakal tiryakisi oldum ve elma bak şimdi canım çekti

Bir akşam üstü komple kasa kısmını söküp polis ekipleri eşliğinde diğer tarafa götürdüler canım.

Dakika dakika izledik biz.

.

Aynısı bende var bana da vermişlerdi

Valla kuzum biz sonradan nette araştırdık nette kasada kaybolan bir çok kişi çıktı. Çok korktuk zaten bir daha da cesaret edemedik kasa işine. Evimize yakın diye Kuveyt te açmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…