Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçen eşime yağ bitti alırmısın gelirken dedim 5 kiloluk alırım dedi eve geldi 2 kiloluk almış niye bunu aldım diyorum fiyattını görünce elim gitmedi diyor

Ya beni yanlış anlama kuzum ama altını sizden alanlar neden altın olarak geri ödeme yapmıyor da kur ne kadarsa TL olarak veriyor zaten anlık değişiyor. Keşke sizde o şekilde kabul etmeseydiniz. Karşı tarafın yaptığı biraz çakallık olmuş açıkçası.

Geçen eşime yağ bitti alırmısın gelirken dedim 5 kiloluk alırım dedi eve geldi 2 kiloluk almış niye bunu aldım diyorum fiyattını görünce elim gitmedi diyor
bim de çok fırsatçı artık eskisi gibi uygun değil.
emek yağ 125 tlydi. yan markette 100 tlydi.
arada ki farka baksanıza 1 tl 2 tl değil :)
yok kuzum insanlar da bilemezdi bu olay 1-1,5 ay önce oluyordu. daha o kadar oynak hareketli bir dönem değildi.
hesabıma para geçti 10 dk sonra piyasa şaha kalkmıştı resmen. 600 tlden 700e fırladı 2 dk sonra 750 tl falan oldu aynı bugün olduğu gibi ve orada hiç bir sebep yoktu. ne konuşma yaptılar ne başka bir şey donup kaldık :)

kendini üzme strese girme surkeli kanamasi olup dogum yapan bile var Rabbim sana bagislicaksa bunlar ufak tefek imtihanlardir.Dua et bol bol dularimda seninle
Evet öyleymiş benim doktor biraz tuhaf ilkte baktı büyürse bebeği etkiler diyo sonra da geçer merak etme küçük bir alan diyo adam ne dediğini bilmiyor

Aman kuzum dikkat et hasta olup üşütme sakın çok şükür diyelim. Füze attılar ölmedik ama Sürünüyoruz misali
dışarısı buz gibi ama benim içim yanıyor
altına ne oldu böyle ya.
1 konuşma ile neler oldu.
bizim gibi geçim derdinde olan insanlara olan oldu yine.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen
Kuzum hiç uzme kendini bir daha öyle bişey deme. Bana biraz daha düşecek gibi geliyor ama bir süre sonra geri yükselir. Satıp yeniden alım mi yapmalı yoksa beklemek daha mı mantıklı bilemedim canım.
Kızlar kanama alanım küçülmüş ama geme de var bebek te haftasıyla uyumlu
Gözünaydin canım bebisininde gözü ordaa kuzucuk saglikliysa hiç sıkıntı etme. O da bir bakmışsın kaybolup gitmiş ama çok fazla hareket etme.
Canım canını hiç sıkma bende de durumlar pek iç açıcı değil. Kahvaltida yumurta peynir zeytin ara öğün olarak aklıma düşerse meyve kuruyemiş akşam da ne yapabilirsem tek öğün maalesef öyle salata corba pilav anayemek bilmem ne yok yani dikkat etmeye çalışıyorum ama sağlıklı tarzlar değil yani . Eşim hazır yemeyi seven biri maşallah o hergun söyler dayanamam bir ısırık alırım sonra. Neyse bugün son derim ama hiç sonu olmayacak galiba
Sertlik varsa bebiş canimmm kendini belli etmiş.
Selamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun
Canım dikkat et. Çok mu fazlaydı kanaman da yatisa aldılar. Benimde başıma geldi 11. Haftalardaydi. Bebisimiz nasıl?
dinlen inşallah işe gitmiyosundur, gidiyorsan da izin al
ben de kan uyuşmazlığı için dikkat ediyorum kanama olmasın diye
Özge abla sen soracaktın doktoruna bunu not ettin bir yere dimi?
ben atkı öreyim dedim. yumak fiyatlarına baktım abowww ne kadar pahalı.
1 atkı için kaç tane yumak gider kızlar aşağı yukarı
Kendin icin 2 deyip garantilemek istiyorum, bebise ise tekten bile yeterli.
Doktorun tavrına da helal olsun ama işine önem veren biri belli ki başkaları olsa umursamaz.

hayırlısı artık kuzu beklemekten başka çare yok :)

kendim için örmek istiyorum kuzu. bebişe beceremem sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…