- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.401
Tabi canım etkilemezmi bide ev kiraysa tek kişi çalışıyorsa çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim bugünlerimizi aratmasınAmiiiiin canım, sadece dar gelirliyi değil hepimizi etkiler hale geldi.
.
Geçen eşime yağ bitti alırmısın gelirken dedim 5 kiloluk alırım dedi eve geldi 2 kiloluk almış niye bunu aldım diyorum fiyattını görünce elim gitmedi diyorBak bunları dün akşam ki market alışverişinden çektim.
1 tane kapya biber
2 tane de yeşil biber aldım 3 TL para verdim. Eskiden başka birisi böyle bir şey yapsa bir durur bakardım. Ama şimdi kendim yapıyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Allah olmayana yardım etsin. Tavuk olmuş 55 TL daha ne diyebilirim ki
Evet hanımlar, bebisimizin cinsiyeti bugün netleşti. Erkek bebek geliyor
Geçen eşime yağ bitti alırmısın gelirken dedim 5 kiloluk alırım dedi eve geldi 2 kiloluk almış niye bunu aldım diyorum fiyattını görünce elim gitmedi diyor
Ya beni yanlış anlama kuzum ama altını sizden alanlar neden altın olarak geri ödeme yapmıyor da kur ne kadarsa TL olarak veriyor zaten anlık değişiyor. Keşke sizde o şekilde kabul etmeseydiniz. Karşı tarafın yaptığı biraz çakallık olmuş açıkçası.kızlar bu kadar sinir krizi geçirmemin sebebi var :)
öncesinde bahsetmiştim burada az da olsa birisine altın olarak borç vermiştik. düğünde takılan altınlarım bu arada hepsi.
araba satmışlardı o gün benim hesabıma kur ne kadarsa tl olarak atmışlardı. o gün de eşim kuyumcuya gidene kadar altın alıp başını gitmişti. yüklü de bir paraydı ne yapacağımızı şaşırmıştık. sonra bekleyelim düşer demiştik.
kimse 2 saat içinde böyle olcağını beklemiyordu tabi.
neyse bekledik bekledik baktık olmuyor her şey daha da yükseliyor
biz de faizlerin çıkacağı gün koştur koştur altın almıştık daha fazla zarar etmeyelim diye.
haziran ayında bozup ev kredisini ödemek istiyorduk. tek maaşa düşüceğimiz için doğumdan sonra.
neye üzeleceğimi şaşırdım. yıllardır kenarda tuttuğum gözüm gibi baktığım altınlarım bir anda ani alınan kararlar sonucu eridi gitti resmen.
Ohhh sağlıcakla gelsin inşallah bir erkek daha eklendi listeye haziran erkek anaları diye topik açmak şart oldu gibiEvet hanımlar, bebisimizin cinsiyeti bugün netleşti. Erkek bebek geliyor
bir erkek dahaaaaaa :) haziran ayında erkeğe doyuyoruz gerçekten :)Evet hanımlar, bebisimizin cinsiyeti bugün netleşti. Erkek bebek geliyor
Öyle oldu malesef alışacaz ama bunlarada herşeye nasıl alıştıysak normal gelecek bir müddet sonravalla ağlanacak halimize gülüyoruz
bim de çok fırsatçı artık eskisi gibi uygun değil.Geçen eşime yağ bitti alırmısın gelirken dedim 5 kiloluk alırım dedi eve geldi 2 kiloluk almış niye bunu aldım diyorum fiyattını görünce elim gitmedi diyor
yok kuzum insanlar da bilemezdi bu olay 1-1,5 ay önce oluyordu. daha o kadar oynak hareketli bir dönem değildi.Ya beni yanlış anlama kuzum ama altını sizden alanlar neden altın olarak geri ödeme yapmıyor da kur ne kadarsa TL olarak veriyor zaten anlık değişiyor. Keşke sizde o şekilde kabul etmeseydiniz. Karşı tarafın yaptığı biraz çakallık olmuş açıkçası.
cok geçmiş olsun Saglikla doğsun insAllahAşağıdaki küçük yer kanama alanı
hayirli evlat olsun daha once bisey demismiydi doktor bana ilk erkek sonra kiz dedi ama kucuk daha 13 hafyaligimEvet hanımlar, bebisimizin cinsiyeti bugün netleşti. Erkek bebek geliyor
Amin yüreğim ağzımda hepcok geçmiş olsun Saglikla doğsun insAllah
Bana 12 ve 13. Haftalarda erkeğe benziyor dedi ama daha küçük yanlış yönlendirme olmasın dedi. Şimdi netleştihayirli evlat olsun daha once bisey demismiydi doktor bana ilk erkek sonra kiz dedi ama kucuk daha 13 hafyaligim
Rabbim korktuklarımızla sınamasın kanama alanı olup sonra geçen arkadaşlarımız var inşallah seninkide geçerAmin yüreğim ağzımda hep
ins ins canım bakalımRabbim korktuklarımızla sınamasın kanama alanı olup sonra geçen arkadaşlarımız var inşallah seninkide geçer
kendini üzme strese girme surkeli kanamasi olup dogum yapan bile var Rabbim sana bagislicaksa bunlar ufak tefek imtihanlardir.Dua et bol bol dularimda seninleAmin yüreğim ağzımda hep
Evet öyleymiş benim doktor biraz tuhaf ilkte baktı büyürse bebeği etkiler diyo sonra da geçer merak etme küçük bir alan diyo adam ne dediğini bilmiyorkendini üzme strese girme surkeli kanamasi olup dogum yapan bile var Rabbim sana bagislicaksa bunlar ufak tefek imtihanlardir.Dua et bol bol dularimda seninle
Aman kuzum dikkat et hasta olup üşütme sakınGünaydın canım,dün iş gereği kargoya gittim geldim eve bi girdim Burnum alnım yanıyor gözlerim pörtleyecek gibi ağırmaya başladı bütün gün baş ağrısı tuttu sanırım dışarı çıkarken burnumu ağzımı full atkılamam lazım
Sizler nasılsınız kızlar
Kuzum hiç uzme kendini bir daha öyle bişey deme. Bana biraz daha düşecek gibi geliyor ama bir süre sonra geri yükselir. Satıp yeniden alım mi yapmalı yoksa beklemek daha mı mantıklı bilemedim canım.dışarısı buz gibi ama benim içim yanıyor
altına ne oldu böyle ya.
1 konuşma ile neler oldu.
bizim gibi geçim derdinde olan insanlara olan oldu yine.
zararım o kadar büyük ki
ölmek istiyorum resmen
Gözünaydin canımKızlar kanama alanım küçülmüş ama geme de var bebek te haftasıyla uyumlu
Canım canını hiç sıkma bende de durumlar pek iç açıcı değil. Kahvaltida yumurta peynir zeytin ara öğün olarakgünaydın herkese, 13+2 den selamlarNasılsınız hepiniz ?
12. haftadan sonra geçer diye umut ettiğim kusmalar hala devam ediyor bende, çok az azaldı ama sizde durumlar nedir?
mide şişkinliği hazımsızlık bir sürü şey devam ediyor hala
bir de kötü besleniyorum bu durum canımı çok sıkıyor, herkes yoğurt ye pekmez ye şunu bunu ye diyip duruyor ama faydalı kategoride sayılan hiçbişeyi ne canım çkiyor ne de midem kabul ediyor, midem kötüyken de canımın istediğini yiyim bari diyip hazır yiyeceklere yöneliyorum, dışardan sipariş veriyorum paketli ürünler yiyorum normalde bu kadar kötü beslenmiyodum ne oldu anlamadım, bu da çok moralimi bozuyo ya çocuğum beslenemezse gelişmezse diye
herkes çok süper sağlıklı besleniyo bi ben böyle saçma sapan besleniyomuşum hissine kapılıyorum,
siz ne yiyorsunuz var mı bnm gibi durumda olan ??
Sertlik varsa bebiş canimmm kendini belli etmiş.Kızlar ya bişey dicem ama gülmeyin
9. Haftada bebek hareketlerini hissetme muhabbeti gibi olcak benimki de ama
Biraz göbeğim var zaten benimama sanki şu ara sertleşti gibi hissediyorum. Hani öyle hamilelik göbeğim çıktı diyemem daha ama böyle sert sert oldu eskisi gibi yumuşak göbek değil
Kendimi tribe mi sokuyorum acaba
Canım dikkat et. Çok mu fazlaydı kanaman da yatisa aldılar. Benimde başıma geldi 11. Haftalardaydi. Bebisimiz nasıl?Selamlar kızlar.. dün gece kanamam oldu hastaneye yatış yapıldı. Biraz önce eve gelebildim. Daha önce kanama yaşayanlar kendilerine çok dikkat etsinler hiçbir şey yapmasınlar.. Allahım herkesi korusun
Özge abla sen soracaktın doktoruna bunu not ettin bir yere dimi?dinlen inşallah işe gitmiyosundur, gidiyorsan da izin al
ben de kan uyuşmazlığı için dikkat ediyorum kanama olmasın diye
Kendin icin 2 deyip garantilemek istiyorum,ben atkı öreyim dedim. yumak fiyatlarına baktım abowww ne kadar pahalı.
1 atkı için kaç tane yumak gider kızlar aşağı yukarı
Doktorun tavrına da helal olsun ama işine önem veren biri belli ki başkaları olsa umursamaz..
Bu arada ben de öğrenmiş oldum, 3 kutuya kadar ilaçta 3 lira ek ödeme çıkıyormuş.
3’ün üstünde olursa her kutuya 1 lira ödeme alınıyormuş.
1 kutu 3 lira
2 kutu 3 lira
3 kutu 3 lira
4 kutu 4 lira
5 kutu 5 lira
.
.
.
Aynı ilaç bile olsa önemli olan kutu sayısıymış.
Doktor en sonunda şöyle dedi, o zaman tek ilaç yazacağıma 3 tane yazmam daha mantıklı.
3 kuruşun hesabını yapar hale geldik.
Yazık, çok yazık yaa.
.
hayırlısı artık kuzu beklemekten başka çare yok :)Aman kuzum dikkat et hasta olup üşütme sakınçok şükür diyelim. Füze attılar ölmedik ama Sürünüyoruz misali
Kuzum hiç uzme kendini bir daha öyle bişey deme. Bana biraz daha düşecek gibi geliyor ama bir süre sonra geri yükselir. Satıp yeniden alım mi yapmalı yoksa beklemek daha mı mantıklı bilemedim canım.
Gözünaydin canımbebisininde gözü ordaa kuzucuk saglikliysa hiç sıkıntı etme. O da bir bakmışsın kaybolup gitmiş ama çok fazla hareket etme.
Canım canını hiç sıkma bende de durumlar pek iç açıcı değil. Kahvaltida yumurta peynir zeytin ara öğün olarakaklıma düşerse meyve kuruyemiş akşam da ne yapabilirsem tek öğün maalesef öyle salata corba pilav anayemek bilmem ne yok yani dikkat etmeye çalışıyorum ama sağlıklı tarzlar değil yani . Eşim hazır yemeyi seven biri maşallah o hergun söyler dayanamam bir ısırık alırım sonra. Neyse bugün son derim ama hiç sonu olmayacak galiba
Sertlik varsa bebiş canimmm kendini belli etmiş.
Canım dikkat et. Çok mu fazlaydı kanaman da yatisa aldılar. Benimde başıma geldi 11. Haftalardaydi. Bebisimiz nasıl?
Özge abla sen soracaktın doktoruna bunu not ettin bir yere dimi?
Kendin icin 2 deyip garantilemek istiyorum,bebise ise tekten bile yeterli.
Doktorun tavrına da helal olsun ama işine önem veren biri belli ki başkaları olsa umursamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?