Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sanmıyorum canım benim 2.5 yıl felan oldu bu olay başıma geleli

Valla kuzum biz sonradan nette araştırdık nette kasada kaybolan bir çok kişi çıktı. Çok korktuk zaten bir daha da cesaret edemedik kasa işine. Evimize yakın diye Kuveyt te açmıştık.
Kasaya da koycaksaniz böyle adı sanı daha çok iyi bir bankaya koyun naçizane tavsiyem denetimleri falan çok daha sıkı oluyor asla izin verilmez böyle birşeye çünkü haber verilmeden

Düşünsene iki apartman öteye giderken
iç sesin:altınlarımı ben mi taşısaydım acaba?

videoya almadın di mi o heyecandan bi dahakine mutlaka al en azından insan seyredip mutlu oluyo

Bir akşam üstü komple kasa kısmını söküp polis ekipleri eşliğinde diğer tarafa götürdüler canım.

Dakika dakika izledik biz.

.
Gerçektenmi ama kasa açılmamıştı değilmi? ya düğünde takılan takıları nereye koyayım. Evdende kasa çalınıyor. . İstanbulda hergün hırsızlıklık oluyor.neyapacağımısı şaşırdık.Halkbankası devletin diye ben oraya koydum maaşımıda ordan alıyorum. Umarım bişey olmaz. Yani Allaha emanet artık
Valla kuzum biz sonradan nette araştırdık nette kasada kaybolan bir çok kişi çıktı. Çok korktuk zaten bir daha da cesaret edemedik kasa işine. Evimize yakın diye Kuveyt te açmıştık.

Güncel olmaması mümkün değil çünkü kasayı actirmamiz yıl bile olmamıştı . O taşıma sırasında yolda malı götüren götürür valla .

Yok yok, zaten bendeki anahtar olmadan açamazlar kasayı.

2 anahtarla açılıyo, hangisini önce taktığın bile önemli.

.

Aynen artık ne için gidicez bilmiyorum sanirim kg kontrolü ve aşılarla ilgili
Tansiyon kilo bakiyolarmiş bide onlarda kalp atışı duyulan bi alet varmış ama fi tarihinden diyolar bütün saglikocaklarindakiler yani kalbi duyulmuyo derse heyecan yapmayın yazmışlardi bı formda dopler biraz büyüyünce duyuluyor onunla herhalde

Kasaya da koycaksaniz böyle adı sanı daha çok iyi bir bankaya koyun naçizane tavsiyem denetimleri falan çok daha sıkı oluyor asla izin verilmez böyle birşeye çünkü haber verilmeden
Hahahah ben tovbeliyim arkadaşlar öyle şeye en güzelinibtercih edip hepsini yedim zaten . O benim üstümde duracağına ben onun üstüne çıkım dedim

Çok saçma, sen evde de tansiyon kilo bakarsın ki.

Kan almadılar mı, idrar falan?

Ben bugün sordum, 2.izlem 20.haftada dedi.

Daha erken istiyo doktorum dedim, tamam erken yaparız o zaman dedi.

8.haftada tüm kanlara baktırmıştım, 16.haftada tekrar gidicem inşallah.

.

Ben bir keresinde kalp atışını dinlemek istedim baktım bozuk hoparlör gibi ses çıkıyordu tamam buda yeterli dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…