Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biliyorum tatlım paylaş gitsin keyfini çıkar
Kem gözler şiş olsun şimdieeen

bence de tamam dur yarını bekle nazardan anlamam da yıldız düşüklüğü falan inanırım yarından sonra paylaş

ya ben hamileliğimi arkadaşlarıma söylerken video çekmiştim
şimdi videoları birleştirdim ettim instagrama atıp atmamak arasında o kadar kararsız kaldım ki anlatamam :)
Ya bende atayım diyorum sonra hamile kalamayan arkadaşlarım üzülür mü diyorum. Çünkü ben 4 yıl yokluğunu yaşadım biri bebeğini atınca içim burkulurdu kıskanmak değil ama neden benimki olmadı derdim

ben de çocuğu olan arkadaşlarım neden benimle hiç paylaşmıyor acaba kıskanırım diye mi düşünüyolar diye üzülmüştüm, oysa ki bana hergün video bile atsalar ben mutlu olurdum, hamile olduğumu söyledikten sonra çocuğunun fotolarını atmaya başladı bana üzüldüm, oysa benimle o anlarını paylaşsa ben çok mutlu olurdum
o da muhtemelen tam tersini düşündü

Yaaa maşallah Kocaman olmuş yaaaaa

Kızlarrrrr bombayı atıp kenara çekiliyorum %80 erkek oldu ya bu bebe

rollercoaster benimkide secdeye koymuş ya başını bizde toto kaburga izledik
Hocam dedim cinsiyet
Doktora sordum normal pozisyonda dedi kafa aşağıda bacaklar yukarıda

-C-A-N-A-N- canan yavrum Çin,Ramzi,nub bende çöp oldu hepsi kız diyordu biliyorsun

%100 ne zaman olur diye sorunca doğunca dedi iyi mi

Ayyyyy detaylıyı görene kadar sanırım evet erkek diyemeyeceğim bu grupta birşeyler oluyor cinsiyetler aydan aya değişiyor

Aslında hepimiz öncee kadın olarak çok hasssasız sonra annelik hassasiyeti işte. Ben son zamanlarda daha da alıngan olmuştum herşeye küsüyordum çok şükür rabbim bana da nasip etti de insan ilişkilerim düzeldi

Sana geçen ay kesin kız mı demişti canım

yaa ben böyle ince düşünmedim
isteyen ve olmayan arkadaşım da var mı hiç bilmiyorum

ahahaa sesli güldüm bizimkiler troll çıktı tupaaaaa

bi şey diyeyim mi böyle durmaları da iyi oldu doktor ne dedi biliyo musun her 100 gebelikten 2 sinde kaburgalarda sorun olabilir, böylece buna da bakmış olduk hiç sorun yok dedi

demek ki sende de sorun yok
ahahaa boşver al sen de mavileri kız olsa da giydirirsin

yaa ben böyle ince düşünmedim
isteyen ve olmayan arkadaşım da var mı hiç bilmiyorum
Benim çok fazla birlikte üzülüp ağladığım şimdi onları yarıyolda bırakmışım gibi hissediyorum bilmiyorum ama bazıları hamile kalınca ben çok eksik hissetmiştim onların adına çok sevindim ama kendime çok üzülmüştüm rabbim en yakın zamanda hamile kalmayı isteyip bu yolda uğraşan tüm kadınlara kolaylıkla hamile kalıp sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…