Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçen uygulamada okudum hangisi olduğunu bulamadım ama rahim büyükçe kendine boşlukta yer açmaya çalıştıkça oradaki dokuları ve bağları itmeye başlıyor ve böyle kısa süreli batmalar yaşıyormuşuz bende de özellikle yatarken öksürünce oluyor kasılıyordum büyüyorlarmış da yer açıyorlarmış kendilerine

sen yüzüstü yatıyo musun normalde? benim en sevdiğim yatış bana çekecek galiba
Yok ablis hiç huyum değil. Babası ikizler bunun bence ona çekmiş . Bir de hiperaktif . Allah sabır versin bana
Doğru. Bakalım ben kan idrar vericem sadece. Ne dicekler.

Bu arada ben çok fena uykuya düştüm ya . Evde yatmaktan yorulur mu insan . Gözümü açamıyorum.

Ayyy gözün aydın herşey güzel geçmiş

İşlerim çok yoğundu giremedim aklımdaydın

Pipiyi gördün mü peki?

Totosu burda olsaydı görürdü yüz üstü gösterişi

Ay bu arada dün benim bebe ters dönmüş kafa sağa geçmiş soldaydı daha önce
Kız senin beben seni şimdiden parmağında oynatıyor doğunca neler yapacak bakalım yarın da bizim görüş günümüz bizimki ne durumda acaba

ya ben hamileliğimi arkadaşlarıma söylerken video çekmiştim
şimdi videoları birleştirdim ettim instagrama atıp atmamak arasında o kadar kararsız kaldım ki anlatamam :)
Hadi hadi atıcan ama bizden onaylı belge gaz bekliyon

Heyecan kendini hazırlığa bıraktı özgee

Duş alındı kıyafetler hazır

Hayaller efsane bakalım neler olacak

kararsızlıklar içindeyim hahaha :) napsam bilemedim

ben de karnımın fark edilmediği bi foto eklemek istemiştim, bi arkadaşım görmesin istedim sadece samimiyetine güvenmediğim için ama yine de fotodan anlamış ve ortak bi arkadaşımıza sormuş

senin samimiyetinden endişe ettiğin kimse yoksa paylaş gitsin ben de çok istemiştim videoya almak ama o kadar inanmamıştım ki eşle dostla paylaşırken hep ağladım keyfini yaşayamadım

ne güzel yapmışsın paylaş gitsin

Sezonda yoğun bir iş olayı yoksa güzelce yaşanılır. Hele memuriyet mükemmel olur Başka şehirlerden buralara taşınan çok insan var nüfus arttı biraz kışın ıssız ada gibi olurdu nerdeyse 2 sene önce şimdi normal
Ben çok müzdaribim baş ağrısından geçen sene nörolojiye bile gittim bişi çıkmadı stres kaynaklı olduğuna karar verdi doktor ağrı noktalarını tarif edince. Hamilelikle birlikte daha da arttı galiba açlık stres tetikliyor sanırım Hamile olunca parolden nane yağından başka bişide kullanamıyorsun. Diş ve baş ağrısı Allah yaşayanlara şifa versin zor

Hadi hadi atıcan ama bizden onaylı belge gaz bekliyon
kız paylaşcam zaten boşuna videoya almadım hahah
ama şimdi mi paylaşsam daha sonra mı paylaşsam bilemedim sadece :)
ayyy dur bakayım biraz düşüneyim :)
belki yarın doktor her şey yolunda bir sorun yok derse yapıştırırım hemen ahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…