Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar 4lü test yaptıracak misiniz? Doktorum 2li temiz çıktı 4luye gerek yok detaylı ultrason daha önemli dedi bende düşünmüyorum bunun üzerine yaptırmayı
Ben 2 li yaptırmadım. Ama yaptırsam 4 lü kesin yaptırırdım aksine 4 lünün sonucu daha doğru. Ama doktor gerek yok dediyse de vardır bi bildiği heralde

Kız senin beben seni şimdiden parmağında oynatıyor doğunca neler yapacak bakalım yarın da bizim görüş günümüz bizimki ne durumda acaba
Valla eşime diyorum ikizler burcundaki insanları resmen gömdüm hiç anlaşamam. Allah da vurdu tokatı al sana ikizler dedi Tam burcunun örneği hepten burdakiler Hadi güzel haberlerle gel cinsiyet değişmeden

Aramıza hoşgeldin cinsiyetzede

Ben 2 li yaptırmadım. Ama yaptırsam 4 lü kesin yaptırırdım aksine 4 lünün sonucu daha doğru. Ama doktor gerek yok dediyse de vardır bi bildiği heralde
Bende hep tam tersi gördüm ikili risksiz çıkanların hep dörtlü riskli çıkmış boşa gerginlik yaşamışlar Şimdi gidip doktora illa ben dörtlü de istiyorum desem mi bilemedim test konusunda çok önyargılı kadın

Yok değilim Kırıkkaledeyim ben. Bir kaç doktordan duymuştum bende instagramda 4 lü daha doğru sonucu 2 liye göre diye.

Aaaa öyle mi? O zaman boşver doktorunu dinle yaa

Valla eşime diyorum ikizler burcundaki insanları resmen gömdüm hiç anlaşamam. Allah da vurdu tokatı al sana ikizler dedi Tam burcunun örneği hepten burdakiler Hadi güzel haberlerle gel cinsiyet değişmeden
aynisini bende yaptim ve hatta cocugum ikizler olmasin diye özellikle dikkat edicem dedim al sana dikkatttt basima geldi şimdi burcunu duyan ayy falan diyo

Bende kontrol günlerinde hikaye atmak istiyorum sonra geri vazgeçiyorum herhalde doğumunu paylaşırım bu gidişle nazardan çok çekiniyorum
hahah ben hiç paylaşım yapmayı düşünmüyordum son aylara doğru ancak yaparım diyorum :)
daha kimse bilmiyor hiç paylaşmadım gerçi :)
yarın doktora gitmeden iş yerine söyleyeceğim heyecan var :)

Benim bildiğim ikilide sorun görünmeyince dörtlüye gerek duymuyor doktorlar kuzu. Bu arada civcivim nerelerde?

Aahhhh aahhhh suanki bence tadını çıkaralımmm sonra elektrik çarpılmış saçına dönecezzz
Valla bacım bide yeni nesil bebeler hepten kuduruk oluyorlar. Eskiden yatırırlar bi emzirmeye kaldırırlardı. Şimdi hepten cingözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…