Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ya evet yaa, ben de doktoruma çok güveniyorum ama yine de sorguluyorum her seferinde.

.

@Mizgincelik giriyosun şu an muhtemelen ya da sıranı bekliyorsun videoya al unutmaaa

SanatkarSeyyah naptın çıktın mıı???
Merhaba rollercoaster cum ve diğer annişler

Ben tabi öğlene doğru çıkmıştım fakat eve yeni geldiğim için ancak yazabiliyorum. Bu sene sahiden erkek yılı sanırsam çünkü benim civcivde erkekmiş

Şuan 17+1 günlük 170 gram, 16 cm miş :) Üçlü dörtlü testleri hatırlattı dr yaptırmak istersem diye, bir de CFI testinden bahsetti, Düşün eğer yaptırmak istersen önümüzdeki hafta yaptırman gerekli dedi. Tetanos aşısını sordum aile hekimi yapması gerekiyor 20 haftada yaptırılıyormuş. Benim aile hekimi de 6 haftalıkken bi kan ve idrar testi almıştı bir daha da ne aradı ne sordu :) Ben de kan değerlerime bir daha baktırmadım. Sizler ara ara baktırıyormusunuz? Bir de CFI testi hakkında detaylı bilgisi olan var mı?

Bende ki haberler bunlar :)

rollercoaster cum hatırladığın için ayrıca teşekkür ediyorum. Herkese boool sevgiler....

Allaah bi erkek bebek daha mıı

gözün aydın ben de 17+1'deyim günümüz aynı

gramlara bak allam çıldırıcam ya

kan testini ben de bu hafta yaptırıyorum

Eşim karşı koltukta cips yerken mandalina kemiriyorum. Sadece 1 tane hakkın var dedi bir de bana

Sizin eşler de böyle mi asla zararlı şeylere izin vermiyor adam
Ayy ona de ki o zaman benimle beraber sen de yemeyeceksin hamileyim benim canım çekiyor de. oh ne güzel dünya onlar yesin içsin uyusun gezsin. Sonra hop bir anda baba olsunlar baba olmak da bu kadar kolay olmamalı bence ya kıskanıyorum
Benimki de ilkinde öyleydi bir yudum bir lokma için yalvartırdı. Bu sefer akıllandım ya bana karışmıyor ya da kendi de yemiyor

Eşim karşı koltukta cips yerken mandalina kemiriyorum. Sadece 1 tane hakkın var dedi bir de bana

Sizin eşler de böyle mi asla zararlı şeylere izin vermiyor adam

Aaaa, çok ayıp ama.

Hem izin vermiyo hem de karşında yiyo mu?

Cık cık cık

Benim eşim hem kendi yer, hem de ye ye, arada yenir, bir şey olmaz der.

.

Oy oy, maşallah Paşa’ya.

16 cm olmuş mu yaa.

Ne çabuk büyüyorlar.

Ben hala tek basamaklılarda kaldım.
Bakalım yarın kaç diyecek.

.

Aaaa, çok ayıp ama.

Hem izin vermiyo hem de karşında yiyo mu?

Cık cık cık

Benim eşim hem kendi yer, hem de ye ye, arada yenir, bir şey olmaz der.

.
1 tane verdi işte canımın çekmesi geçmeli aklınca

Evde frenlesin aslında ya çünkü ben Tam bir boğa burcuyum 1 paket cipsi yerim engelleyen olmasa

Ama ona gıcık olduğum gerçeğini değiştirmiyor bu durum

Ohhh maşallah, gözün aydın iki kafadar birbirine hep arkadaş olurlar ne güzel...
Bebişlerin ismine karar vermek zor sen iki tane bulacaksın belki de ikişer tane, şimdiden senin çifte mesai başlıyor :) ama ikiz annesi olmakta ayrıca keyiflidir diye düşünüyorum

derdine bir çare; patlamış mısır
karşılıklı çıtır çıtır

bi kız bi erkek koymuştu valla isimlerini biri mecburen değişecek

Ay ben şimdi anladım da izledim.

Peki K kdv , benim bu videoya ağlamam.

karaca3443 canım, 2 hafta sonran fena, duygusallık hat safhada.

.
Yaaaw kıyamam sana ben de 10 defa falan izledim jajajaja
K kdv izledim videoyu çok tatlış olmuş

Bir sürü nazar boncuğu koyuyorum ama
Yaaaa teşekkür ederim kuzucum
K kdv hamilelik haberi vermiş arkadaşlarına, mutluluktan ağladım.

Senin kadar duygusal değilim ben, seni düşünemiyorum.

.
Artık bize yüklendi duygusallık
hayirli olsun canim bir erkek daha eklemdi listemize haziran ayi erkeklerle doldu
Evet gerçekten öyle ben çok mutluyum kafayı yicem

Allaah bi erkek bebek daha mıı

gözün aydın ben de 17+1'deyim günümüz aynı

gramlara bak allam çıldırıcam ya

kan testini ben de bu hafta yaptırıyorum
Teşekkürler kuzucum, seninle ve daha pek çok arkadaşımızla beraber ilerliyoruz ne güzel

Boyu falan gayet güzel, oysa ki benim karnım pek çıkmadı, hiç hissetmiyorum da..

Kan değerlerine aile hekimine mi baktıracaksın canom

Bir Boğa burcu daha ben
Daha demin 1 paket cips gömdüm, zararlı biliyorum ama dayanamıyorum

ben çarşambaya oksapara rapor çıkarttırmaya gidicem o gün kan testimi de veririm

n'apıyodu peki kıpır kıpır mıydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…