Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir Boğa burcu daha ben
Daha demin 1 paket cips gömdüm, zararlı biliyorum ama dayanamıyorum
Kızlaar bence kabul edelim bunun burçlarla ilgisi yok şuann
Aslan burcu gururla sunar

Ben de dün akşam 10 da yemek siparişi verdim. Gece de diyebiliriz tabii
İçinde de hep fastfood çeşit çeşit
Kola da içtim. Ki 3 senede bir falan içersem ancak o da hamileliğime denk geldi
Şimdi cips keşfine çıktım hemen baktım sarımsaklıymış bulantı riskini göze alamadığımdan yemedim yoksa hayatta affetmezdim
Ayy bu emojiyi kullanınca da canım hep dondurma istiyor

Bu arada Bursa’da olan arkadaşlarıma sesleniyorum doktorum Ahmet Yılmaz’ı önerdi detaylı ultrason için yeri Acıbadem hastanesi karşısı uzay pastanesi yanındaymış. Alanında çok başarılı dedi. Aradım 21 Ocak tarihine aldım randevuyu şu an da 500 TLimiş yılbaşından sonra 600 TL olacakmış.

off afiyet olsun yaa valla arada kaçamaktan bi şey olmaz
ben yapıp sonra mide yanmasından çekiyorum ama değiyo ahahaa

off afiyet olsun yaa valla arada kaçamaktan bi şey olmaz
ben yapıp sonra mide yanmasından çekiyorum ama değiyo ahahaa
Ay değiyor bence de yaa 3 aydır toplasan 5 kere tok hissetmişimdir kendimi. Bu psikoloji çok kötü gerçekten. Ben hayattan lezzetli yemekler yiyerek zevk alabilen bir insanım özge dayanamıyorum anlamıyorlar beni
Şuan karnımı doyuran herşeyi yiyebilirim yani

Valla bende öyleyim hamileliğin başından beri ekşi turşu yiyorum çıkacak olan %80 hakkı
Ozaman ye ekşiyi çıkar hakkıyı ye tatlıyı çıkar ayşeyi diyerek bu sözüde güncelliyoruz
Fiyatta iyimiş bende burdamı gitsem bursada mı bulsam düşünüyorum 2 hafta sonra kontrolde detaylı konuşuruz dedi doktorum istediğin yerde çektirebilirsin dedi burdaki sadece Perşembe günleri geliyormuş
Netleşince isterim senden numarayı

Maşallah canım. Bana da tetonoz için 20. Haftadan sonra dedi istediğin zamanngel burda yaparız dedi. Ben tek doz olmayı düşünüyorum ablam da tek doz olmuş. Sahi hemşirecim çok güzel açıkladı ama ben heyecanla unuttum. 2 doz olursan şunlar olur tek olursan bu olur diye ama inanın tutamadım hafızamda.
Evet canım, ben de öyle biliyorum.

B12 de bakmıyorlar sanırım.

.
Bunlara baktırmak için özele mi gitmem gerekiyor?
ahahaa ya ben onu biliyodum çok da inanmıştım bi bende tutmadı yaa hâlâ tatlı yemiyorum, nasıl hakkı bu anlamadım
Valla bende çok tatlı aseriyorum Özge abla ama bende de hakkı değil Ayşe var

Allahım aynı ben Tiksinmem geçmişken gömüyorum her şeyi

Hanımlar hepinize iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum size geçen ay yumurtlama tarihimde korunmasız ilişki yaşadık eşimle normalde korunurduk ama geçen ay Tamda yumurtlama tarihinde birkaç gün korunmadık bu ay adetim 3 gün gecikti hamilelik ihtimali olabilir mi sizce lütfen bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…