Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oy oy, maşallah Paşa’ya.

16 cm olmuş mu yaa.

Ne çabuk büyüyorlar.

Ben hala tek basamaklılarda kaldım.
Bakalım yarın kaç diyecek.

.
Sağolasın canom, valla çabuk büyüyorlar ve gerçekten hepimiz muhteşem bir mucizeye şahit oluyoruz.

13 haftalıkken gitmiştim en son 6 cm falandı

Senin kontrolünün haberlerini de heyecanla bekliyorum

Sonuna kadar arkandayız Duygucuğum.

İstediğin kadar gıcık olabilirsin bugün eşine.

Hakkındır.

.

Sağolasın canom, valla çabuk büyüyorlar ve gerçekten hepimiz muhteşem bir mucizeye şahit oluyoruz.

13 haftalıkken gitmiştim en son 6 cm falandı

Senin kontrolünün haberlerini de heyecanla bekliyorum

Ben de heyecanla bekliyorum.

11 saatten az kaldı.

Zaman geçmiyordu.

.

ben çarşambaya oksapara rapor çıkarttırmaya gidicem o gün kan testimi de veririm

n'apıyodu peki kıpır kıpır mıydıı
Şimdiden geçmiş olsun kuzu,
Ellerini, kollarını, bacaklarını oynatıyordu. Doktor midesini ve mesanesini vs. gösterdi. Ayak parmaklarını gösterdi hatta şaşırdım ayak parmakları da mı oluştu diye :) S
Sonra sırtını döndü bize:) Ama dr açar açmaz cinsiyetini belirleyecek görseli gördü ve hemen fotisini çekti

Yok kuzum gittiğimden haberi yok normalde haftaya gitmem gerekiyordu kontrole doğum günü pazartesi yarın akşam erken kutlama yapalım dedik süpriz olucak kızımla gittim oda diyor okadar turşuyu boşunamı yedin
Valla bende öyleyim hamileliğin başından beri ekşi turşu yiyorum çıkacak olan %80 hakkı

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :) daha doğrusu bakalım kim kimin kafasını kıracak desek yeridir

Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin prens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…