- 25 Ağustos 2019
- 63.088
- 121.576
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.981
Kvdeyim zaten kuzuu 1 hafta burdayız cumartesi anneme geçerimSen İstanbul’a mı geçecektin kayınvalidelere sanki öyle okumuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kvdeyim zaten kuzuu 1 hafta burdayız cumartesi anneme geçerimSen İstanbul’a mı geçecektin kayınvalidelere sanki öyle okumuştum
Aaaa kızz yok topikte konuştuk hatta yok diyee aboovvvv yaptınmı birşeyler yojsammmAmaaaa yok muuu bende plan yapıyordum![]()
Göbekten progestan iğne kullanıyor musun?Anladım canım demek ki doğru yerden yaptı eşim, artık iğne vuruş derecesini mi yanlış ayarladı naptıysa yanlış bi şeyler oldu orasi kesin :) sizin göbekte sertleşmeden dolayı ignenin zor girmesi gibi bir durum oldu mu peki hiç?
Bende öyle yapıyorum bazen gitmiyor çünkü. 2-3 mm yukarıya çekiyorum gidiyor ama bende bilmiyorum doğru mu![]()
Düşünme bunları, umarım öyle şeyler yaşamak zorunda kalmayız hiçbirimiz.
Benim doktorum bir önceki randevuda, artık bundan sonra olumsuz bir durum yaşanma şansı çok düşük rahatla dedi.
Eşim de sürekli o sözünü hatırlatıyor.
Ama biz seninle karanlık taraftan bir türlü çıkamıyoruz. Bunun aslında kimseye faydası yok. Olumlu düşün bundan sonra. İnşallah randevu sonrası öyle yapacağım ben de![]()
Hiç haberim yok fragmanı falan gördüm de tarihe dikkat etmedim hiç. 2 hafta yok yani tühKoronavirüse yakalanmış kız, ondan yok bugün.
Haftaya da yok, ondan sonraki hafta izliycez artık.
Yetiştim size.
.
Ay topiğe fragmana baktım sonra bildirim gelmeyince girmedim hiçAaaa kızz yok topikte konuştuk hatta yok diyee aboovvvv yaptınmı birşeyler yojsammm![]()
Hahahahahaha rahatlaaa planı iptall etttAy topiğe fragmana baktım sonra bildirim gelmeyince girmedim hiçyok o saate kendimi ayarlıyordum
![]()
Evet sıkıca bastırıp ilacın hepsini vereyim derken bazen ben de kan çekiyorum içine morarıyor bazen bu sebeple.Başından beri sol tarafa zor giriyordu, neden bilmem.
Ama sertlik falan yok.
Eşim yaptığı için kolay mı giriyo zor mu bilmiyorum, atar sıra kanıyo ama.
İğneden sonraki gün enjektör sehpadaydı, enjektörlün içinde bi kırmızılık gördüm.
Hiç incelemediğim için heralde üç kısmı o renk dedim.
Aldım elime oynuyodum, geri çekip ittirdim o kırmızılık kanmış.
Saçıldı her yere.
Demek ki enjektörü çıkarırken kan çekmiş içine, işte o zamanlar kanıyo sanki.
.
Hayır, sadece oksapar kullanıyorum.Göbekten progestan iğne kullanıyor musun?
Hastamısın kuzumnööö, geçmiyorbu akşam da erken yatalım bakalım, ben niye olduğunu biliyorum; dün dışarı çıkınca bi baktım sahilde gün batımı renkleri harika, 2 dk dur da foto çekeyim dedim, deli gibi de rüzgâr varmış, bana olan orada oldu
kendim ettim kendim buldum
Hastamısın kuzum
baş ağrım var dünden beribiraz hafifledi gibi ama dün akşam Canan'a da hafifledi demiştim, geçmemiş meğer, e hadi bu sefer inşallah geçiyodur
![]()
Kızlar aranızda tsh normalden düşük gelen var mı? Benim sınırın altında biraz doktor düşük ama gebelikte olabilir takip edelim gibi konuştu. Bu durumu yaşayan var mı?
Bnm ilk gebeligimde tsh hiç yok gibiydi 0.04den küçüktü endokrin doktoruna gönderdi hemen doktorum o da bana demişti ki t3 t4 normal aralıkta olduğu için sorun yok bazen vücut hcg yi tsh gibi algılıyor 12 haftada pik yapar 16. Haftada normale döner hakikaten 16. Haftadan sonra normale döndü ama 3 4 haftada bir surekli kan tahlili ile takip etmistikÇok teşekkür ederim bir an kimse yanıt vermeyecek sandımgebe kalmadan hemen önce baktırmıştım sınıra yakındı gebelikte de birkaç sefer ölçüldü düşük 0.056 gibi bir değer çıkmış en son. yüksek olmaması gerektiğini biliyordum fakat düşüklüğü bir sorun olur mu bilemedim doktorum da çok üzerine düşmedi benim aklıma takıldı ilk üç ay düşüklüğü normal diye okudum bugün bir yerde, çok geçmiş olsun canım sana da inşallah sağlıkla atlatalım bu süreci en güzelinden
![]()
Oksapar ve muadillerinin içinde hava bulunur iğneyi vururken o havayı cikarmayin yani en son o havayı verip işlemi bitirin o hava kilit noktası geri kaçışı engelliyo ve hastalar kolun göbeğe göre daha acıdığı soyluyorKızlar oksapar veya muadili kullananlara bir sorum olacak. Artık 4. Ayıma girdim ve sanıyorum ki iğne vurulmaktan ötürü göbeğim sertleşti. Dün artık güç bele iğneyi sokabildikten sonra bgn kola bacağa geçmeye karar verdim. Az önce eşim iğneyi kolumdan vurdu ama hem iğneyi sokarken hem de ilacı verirken aşırı bir yanma hissettim; sonrasında da biraz kanama (normalde bir iki damla kanar) oldu. Igneden sonra da bir 5 dk boyunca resmen kolumu kıpırdatamadım yani baya bir acıdı, yandı diyebilirim. Yrn da bacaktan kendim bir deneyeyim diyorum ama biraz tırstım açıkçası. Aranızda koldan veya bacaktan yapanlarınız varsa, onlara bu kadar acimasinin normal olup olmadigini sormak istiyorum. Kol ve bacak göbeğe göre daha mı çok açıyor? Ayrıca sizin de sonraları iğneyi sokmakta zorlandığınız oldu mu? Böyle durumlarda göbeği kaç gün dinlendirmek gerekiyor acaba?
İnşallah canım 2 gündür bende de var baş ağrısı dün biraz daha fazlaydı ama ara ara vuruyor hava lodos gibi burda onun etkiside olabilirbaş ağrım var dünden beribiraz hafifledi gibi ama dün akşam Canan'a da hafifledi demiştim, geçmemiş meğer, e hadi bu sefer inşallah geçiyodur
![]()
bunlardan hiçbirini yapmadım yatmak dışında, kötü bi hasta olduğumu kabul edebilirizİnşallah geçiyordur kuzum.
Parol ve duş dışında bir şey denedin mi?
Başını bi tülbentle sıkıca sarsan falan?
.
evet ben de yedim o rüzgarı Boncuk yaaİnşallah canım 2 gündür bende de var baş ağrısı dün biraz daha fazlaydı ama ara ara vuruyor hava lodos gibi burda onun etkiside olabilir
Çok şükür çok diyelim, baya acıkıyorım ara öğünle kendimi kandırıyorum malum aç kalamıyoruzKarnım çok hızlı büyüme aşamasına geçti korkuyorum
Bir de duygusal açıdan çok gelgitliyim bu aralar, her şeyi dert edinir oldumsizi sormalı
![]()
bunlardan hiçbirini yapmadım yatmak dışında, kötü bi hasta olduğumu kabul edebiliriz![]()
Ondandır ozamanevet ben de yedim o rüzgarı Boncuk yaa
-C-A-N-A-N- totonu kaşı
seninki başlarsa durmuyo, ay Allah korusun
![]()