- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.001
Parol içtim geçmedi demedin mi kız?
Ooooo, oturmuş ağrının geçmesini bekliyo.
Öyle geçer mi hiç?
Ben neler neler yapıyorum da geçmiyo.
.
yok Parol içmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parol içtim geçmedi demedin mi kız?
Ooooo, oturmuş ağrının geçmesini bekliyo.
Öyle geçer mi hiç?
Ben neler neler yapıyorum da geçmiyo.
.
Normale dönecek o halde hadi inşallahBnm ilk gebeligimde tsh hiç yok gibiydi 0.04den küçüktü endokrin doktoruna gönderdi hemen doktorum o da bana demişti ki t3 t4 normal aralıkta olduğu için sorun yok bazen vücut hcg yi tsh gibi algılıyor 12 haftada pik yapar 16. Haftada normale döner hakikaten 16. Haftadan sonra normale döndü ama 3 4 haftada bir surekli kan tahlili ile takip etmistik
Oksapar ve muadillerinin içinde hava bulunur iğneyi vururken o havayı cikarmayin yani en son o havayı verip işlemi bitirin o hava kilit noktası geri kaçışı engelliyo ve hastalar kolun göbeğe göre daha acıdığı soyluyor
Özge sen, dün akşam eve geldim çok şükür baş ağrım olmadı filân mı demiştin?baş ağrım var dünden beribiraz hafifledi gibi ama dün akşam Canan'a da hafifledi demiştim, geçmemiş meğer, e hadi bu sefer inşallah geçiyodur
![]()
Ondandır ozamangeçer gider inşallah bir an önce
Aman Allah korusun onun ki tutmasın çok zor geçiriyor![]()
evet ben de yedim o rüzgarı Boncuk yaa
-C-A-N-A-N- totonu kaşı
seninki başlarsa durmuyo, ay Allah korusun
![]()
Eki Görüntüle 2976693 Eki Görüntüle 2976694 Eki Görüntüle 2976695 Eki Görüntüle 2976696
Sanırım ben erkek çocuk giydirmeyi beceremicemalacak hiç birşey bulamadım
Kız kıyafeti alıyorum elime bunu evde giydirsek olmazmı diyorum eşime hep kokoş kız kıyafetleri bandanalar hayal etmiştim
-C-A-N-A-N- ben bugün bir kaç bişey aldım onuda beceremedim 6 aylık kısa kollu almışım badi
![]()
Eki Görüntüle 2976693 Eki Görüntüle 2976694 Eki Görüntüle 2976695 Eki Görüntüle 2976696
Kız kıyafeti alıyorum elime bunu evde giydirsek olmazmı diyorum eşime hep kokoş kız kıyafetleri bandanalar hayal etmiştim
-C-A-N-A-N- ben bugün bir kaç bişey aldım onuda beceremedim 6 aylık kısa kollu almışım badi
![]()
Ay çok güzeller boncuğum, kot tuluma bayıldımmmmm.
Olsun kuzum, 6 aylıkken de giyer kısa kollu badi, bir şey olmaz ki.
6 aylık dediğin zaten 3-6 oluyo.
Eylül Ekim Kasım artık pek de soğuk geçmiyo.
.
Erkek anası olmak çok zormuş çokkyaa bi kere civcivli harikawhat's up yazana da bayıldım
kot tulumu da biraz büyüyünce giydirirsin kafasına da ters kasket
bu arada kısa kolluyu hep giydirirsin içineuzun olsa mesela doğar doğmaz giydiremiycez yaza geldiği için, kısa kollu her zaman iş görür
![]()
Kızlar midem cok yaniyorNe yesem icsem yaniyor
(Zaten hassasti hamilelikle birlikte iyice
)
Siz neler yapiyorsunuz gecmesi icin ve ya mide koruyucu içiyor musunuz?
Evet bunlari uyguluyorum aslinda geç saatte yemek falan yemiyorum yinede cok feci yaniyor. Son aylarda tavan yapacak uykudan uyaracak biliyorum oglumdada böyle olmustuoff o çok fena sabaha kadar uyutmuyobunun için; baharatlıdan, çok yağlıdan uzak durun, akşam belirli bi saatten sonra yemeyin, sık ama az yiyin diyordu uygulamada
burada gaviscon kullananlar vardı aslında, kim kullanıyodu hatırlamıyorum ama öyle yazıldığını hatırlıyorumEvet bunlari uyguluyorum aslinda geç saatte yemek falan yemiyorum yinede cok feci yaniyor. Son aylarda tavan yapacak uykudan uyaracak biliyorum oglumdada böyle olmustuAma doktordan mide koruyucu istesem ne kadar ise yarar bilmiyorum
![]()
Normalde dikkat ederdim yediklerime, şimdi saldım iyice, doktor hamur işlerini vs çok tüketme demişti , tam tersine onlardan istiyor canım sürekli. Öyle olunca da wc kabus oluyor tabiÇok şükür çok diyelim, baya acıkıyorım ara öğünle kendimi kandırıyorum malum aç kalamıyoruzbide sizde wc de zorlanma olurken karnınız ağrıyor mu? Bana wc artık çekilmez oluyor hem idrarda hem diğerinde ıkınmaktan korkuyorum bişey olacak diye
![]()
Aynenyani artık bi şekilde bi yöntem buluyoruzaynen ben de çok çekmeden küçücük milim milim yukarı alıyorum o dolu yeri atlıyo muhtemelen
yani inşallah yaptığımız şey doğrudur![]()
Midem normaldede asıri hassas bu sebeple doktora soracagim bakalim. Kullanan birine faydasi oluyor mu diye sormak istedimburada gaviscon kullananlar vardı aslında, kim kullanıyodu hatırlamıyorum ama öyle yazıldığını hatırlıyorum![]()
Ben progestan iğnede vuruyordum o zamanlar günde iki tane toplamda 3 tane iğne olunca oluyordu sertleşme Şimdi tek oksapar kullanıyorum olmuyor daha o yüzden sordum cnmHayır, sadece oksapar kullanıyorum.
Yaa kot tuluma bayıldımEki Görüntüle 2976693 Eki Görüntüle 2976694 Eki Görüntüle 2976695 Eki Görüntüle 2976696
![]()