- 21 Ekim 2021
- 332
- 743
- 18
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.381
Çok cok geçmiş olsun inslallah daha güzel haberlerini alıcaz duam seninle 5ocakta içimizin tamamen rahat ededeceği güzel haberleri alıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vita sende bnm gibi uykusuzlar kulübünde misin yoksa evlatlar mi uyutmuyor?EzgininAnnesi Canım gün sana yazmıştım şimdi farkettim ki yanlış etiket yapmışım
Çok cok geçmiş olsun inslallah daha güzel haberlerini alıcaz duam seninle 5ocakta içimizin tamamen rahat ededeceği güzel haberleri alıcaz
Genelde uyuyamiyorum normalde de uyku saatim çok az canim. Kizim 4 yaşına kadar uyumadı anaokuluna başladı oyle düzeldi ama ben devam.. progestan gunde 3 tane içiyorum sersemlik uyku yapar diyo bende aksine 6 da uyanıyorumVita sende bnm gibi uykusuzlar kulübünde misin yoksa evlatlar mi uyutmuyor?
Valla haklısın o progestan bende de hiç uyku yapmadı ama kendini çok da yormamaya çalış kuzum.Genelde uyuyamiyorum normalde de uyku saatim çok az canim. Kizim 4 yaşına kadar uyumadı anaokuluna başladı oyle düzeldi ama ben devam.. progestan gunde 3 tane içiyorum sersemlik uyku yapar diyo bende aksine 6 da uyanıyorumgündüz uyusam yok cingöz recai gibiyim hep yetisme modu herşeye hoş mecburum buna Allah da dağına göre kar veriyor derler ya ilk zamanlar bile uyku yapmadıçok değişik kendimi anlamış değilim
Ne demekÇok teşekkür ederim canımya aslında benimde 750 ml lik su sisem var. Onu ayirmiyorum yanımdan ama yine tek şişe icebiliyorum sadece. aslında 1lt lik olsa benim için en azından bir lt diyebilcem
![]()
Kızlaar benim karnım artık baya baya çıktı sanırım bi mutluyumbu arada uyumsuz kombinimi görmezden gelin saçı başı dağıttık
![]()
yaa o göbüşü yesinler![]()
Sağol canım benimEzgininAnnesi Canım gün sana yazmıştım şimdi farkettim ki yanlış etiket yapmışım
![]()
0,35 mg folik asit diyor kuzum gynoferondaSoldakinde ne kadar folik asit var.
Ya benimde imom da var günlük doz kadar ama ben 3 aydan sonra bırakmak istiyordum folik asiti. Sormayı da unutmuşum fazlası için bazı araştırmalar var ne düşünüyorsunuz diye
ay evet haklısın ama ne bileyim 2sinde de folik asit olunca korktum :)Bunları benim doktorum da yazdı canım zararlı olsa vermezler sanırım
ben de hiç öyle bir şey olmadı canım. sadece gaitanın rengi koyulaştı o kadar :)İkisini ben de kullanıyorum. Mg olarak düşük olduğu için sıkıntı olmaz bence yoksa vermezdi doktorlar. Gynoferon'dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum sürekli idrara çıkıyorum ve bulantı yapıyor.Sende de oluyor mu?
iyiyim kuzum şükür. kol ağrısı yaptı bir de uyku o kadar :) bunlar ben de ilk iki dozda da olmuştu. kol ağrım muhtemelen yarın sabah kalktığım da geçmiş olacak :)
iyiyim kuzum şükür. kol ağrısı yaptı bir de uyku o kadar :) bunlar ben de ilk iki dozda da olmuştu. kol ağrım muhtemelen yarın sabah kalktığım da geçmiş olacak :)
16+5 de oldum bende :)Ooo, süpermiş.
Benim ilk dozda kol ağrım 3 gün sürdü.
İkinci dozda kol ağrısı olmadı ama 2 gün ateş, halsizlik ve kırgınlıktan yatırdı.
Onun için üçüncü dozdan biraz korkuyorum açıkçası.
16+2’de ben de olmayı düşünüyorum.
.
Valla insan çok acayip sanki kabına göre büyüyor.Valla haklısın o progestan bende de hiç uyku yapmadı ama kendini çok da yormamaya çalış kuzum.Allah yardımcın olsun valla zor bir çocuk daha benim sırt ağrılarım başladı
bir de çocuğum olsa napardim bilmiyorum.
Herhalde ağır hasarlı diye rapor çıkartırlardi bana
![]()
Evet canim bugün gidecegim 3teMadammor senin de yarın değil miii kontrolün?
Kuzum bizde haziranda 3 patron olacakOlsun canım sağlık huzur mutluluk bol bol şifa olsun sana
Ya ama ben bunu yerimtam bir köfte bu
Patron haziranda geliyo yolda![]()