• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla insan çok acayip sanki kabına göre büyüyor.

Bekârken evlilik zor geliyor işler evin sorumluluğu vs evlenince de cocuk...

Çocuk olunca 2. çocuk zor gibi geliyor ,
bana da öyleydi 7yasinda kizim baya da ara oldu alıştım iyice 🙈

ama erkenden uyanıp kahvaltı yaptırıyorum beslenme hazırlıyorum nasıl oluyo vallahi Allah yardım ediyo zorda gelmiyor sende en en güzel şekilde anne olacaksin insan dirayetli oluyo uykusuzluğa ne bileyim anaçlikla da alakalı belki hele 2.cocuk sanki büyütüyor insani daha başlayım şuan mesela. Sende en güzel şekilde üstesinden geliceksin herşeyin kuzum 💖🥰
Canım benim çok teşekkür ederim 🥰🧡. Hepimiz dediğin gibi güzel anneler olucaz Allah'ın da izniyle. Gerçekten Allah yardım ediyor zaten ondan isteyince hiç bir duamızı geri çevirmiyor hamdolsun. 🥰🧡

Kızlar bebek iyi çok şükür onu yazayım dedim önden 🤗

Cinsiyeti göstermedi sırtı dönük, bir şeyler ye az dolan tekrar bakalım dedi onu bekliyorum yine giricez.

Yazıcam detayları 😌
Maşallah canım 🧿🥰. Küçük tırtıla bak annesine naz ediyor☺️. Duygu anlaşılan seni çok özlemiş evladın 🥰🧡. O yüzden hemen dönmek istemedi herhalde.

Valla insan çok acayip sanki kabına göre büyüyor.

Bekârken evlilik zor geliyor işler evin sorumluluğu vs evlenince de cocuk...

Çocuk olunca 2. çocuk zor gibi geliyor ,
bana da öyleydi 7yasinda kizim baya da ara oldu alıştım iyice 🙈

ama erkenden uyanıp kahvaltı yaptırıyorum beslenme hazırlıyorum nasıl oluyo vallahi Allah yardım ediyo zorda gelmiyor sende en en güzel şekilde anne olacaksin insan dirayetli oluyo uykusuzluğa ne bileyim anaçlikla da alakalı belki hele 2.cocuk sanki büyütüyor insani daha başlayım şuan mesela. Sende en güzel şekilde üstesinden geliceksin herşeyin kuzum 💖🥰

Yaaaaa ne güzel anlattın canım benim. 🥰

Zaman azaldıkça korkmaya başlamıştım.
Geçen eşime diyordum, ne yapıcaz biz nasıl bebek büyütücez diye. 🙈

Uykusuzluğa nasıl dayanıcam, bi de şu baş ağrılarım çok korkutuyo beni.

Ağladığında susturabilecek miyiz, dilinden anlayacak mıyız hiç bilmiyorum.

Allah yardım eder diyip rahatlatıyorum kendimi. 🤗

.

Canım benim çok teşekkür ederim 🥰🧡. Hepimiz dediğin gibi güzel anneler olucaz Allah'ın da izniyle. Gerçekten Allah yardım ediyor zaten ondan isteyince hiç bir duamızı geri çevirmiyor hamdolsun. 🥰🧡

Kesinlikle öyle Özgeciğim. 🥰
Sağlıkla alalım kucağımıza, inşallah anneliği de beceririz. 😉

.

Mayıs’ta başlar tabi canım.
Erken doğum olmasa bile, 36.haftadan sonra her an gelebilir bebişler. 🥰
.
Benim Sezeryan zaten burda belirtilen tarihte olmayacak ama inslalh vaktinde gelir zaten 3000 anca doğuruyorum günü gelmeden doğarsa kim bilir ne kadar olur 😁

22 Ocak anneleri doğurmaya başlamışlar 🙈. Mayıs'ta bizim de başlar mi yani 😯
Anam ilk de benim ya ya Haziran birinde başka kimse yok mu? İlk sırada olmak istemiyorum 🤣🤣
Canım hiç istemiyorum ama muhtemelen açılışı yine ben yaparım gibi hissediyorum :( oğlum 7 hafta erken doğmuştu :(
Şimdi de korkuyorum erken doğumdan. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kavuşuruz bebeklerimize :KK200:

Back
X