Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aa bende bugün sabah kasıklarımda değişik bi ağrı hissettim demekki bebiş o zaman :))

Ay kızlar dün gece bi uyandım kıpırdayamıyorum. Hareket ettikçe karnım feci ağrıyor. Geçen ki gibi gaz sancısıymıș. Başta anlayamıyorum da uyku sersemliğiyle ne olduğunu
ayyy aklımı çıkardın cümlenin başını okuyunca :)
geçmiş olsun kuzu ayaklarını sıcak tutmaya çalış

Alıyorsundur canım ordan tabi. Bende içmeye başlayım diyorum maden suyunu bakalım. En son içtiğimde sonu kötü olmuştu

Özele gidiyordum orada da aynı mıdır ?

Ay ben de direk ona baktım doona mı o diye

Bu arada ben de pek hissedemedim daha. Yani 1-2 kez hissettim gibi ama öyle düzenli bir hissetme durumu yok
Ohh tek hissetmeyen ben değilmişim iyi bari
Ay kızlar dün gece bi uyandım kıpırdayamıyorum. Hareket ettikçe karnım feci ağrıyor. Geçen ki gibi gaz sancısıymıș. Başta anlayamıyorum da uyku sersemliğiyle ne olduğunu
Yaa bu bende de oluyor özellikle geceleri bende karnımın gerginliğiyle uyanıyorum aşşırı şişiyor karnım

ben de sabahları istediğim gibi esneyemiyorum karnım kasılıyo hemen rahat yok

hadi iyisin Mizgin bu hayatı sen yaşayacaksın, biz izliycez

@ozim84 teşekkür ederim
Canım mutlu yıllar dilerim. Sağlık mutluluk huzur zenginlik getirsin sana önündeki yollar yıllar minnoşun ve sevdiklerinle birlikte
Aaaa benim de batma gibi bişiler oluyor ben de kalsiyum başlayım mı dediğimde ağrı kramp var mı vücudunda demişti, kasıklarmda oluyor dedim o normal kolda bacakta oluyor mu dedi, yok dedim vermedi kalsiyum. Ondan sormuştur

Benim arkadaşım rossman dan almıştı bitkisel ama adını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…