Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

yengeç de olur eşim de yengeç ama o çok uzak ihtimal

bir ihtimal boğa'ya kasıcam ya bazı burçlar çok iyi anlaşıyor bazıları anlaşamıyor ben ikizler erkeğiyle hiç anlaşamıyorum

baldan_madam çok teşekkürler

17+1 den selammm :))
selam kuzucum :)
ayy ben hele hiç anlaşamam valla evi kavga kıyamet götürcek galiba :)
şöyle bir şey paylaşılmıştı burada, dur hemen ekliyorum aşağıya
heeee bu haftam bitince gireceğim sanırım 5e

Bende balık burcuyum hiç anlamam burçlardan benim bebeklerle anlaşmamı nasıl yorumluyorsunuz

Son düzenleme:
Ayy niye geri geldi ki ya. Bizim bebeler ters valla

bulantı mı acaba yoksa yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi, dün ben de alışveriş merkezinin otoparkında çıkardım afedersiniz kızlar bizde de Allah'tan poşet vardı ama ben yediğime bağladım, dışarıdan söylediğimiz bir şey vardı ben ona bağladım, bu hafta oradan söylediğim 3. defada sorun yaşadım ben ona bağladım

kasık ağrın da inşallah bebek büyüdüğü içindir
bu arada dün uygulamada şöyle bir şey okudum; bu aralar bacak ağrıları başlayabilirmiş, bebek vücuda extra yük verdiği için biraz dengemixi bozacakmış ve bacak ağrıları da başlayacakmış

her günümüz ayrı bi olay

İyiki doğmuşsun nice güzel sağlıklı mutlu yaşlara oğluşunla birlikte yeni yaşın en güzel yaşın olarak geçicek ömrüne inşallah anne özge
2 kutu almıştık onlar duruyo ama maaş yatsın hemen gidip alıcam valla inşallah bulabilirim ilk defa az ödiycem çok heyecanlıyım
Reçete yazdıysa 3 iş günü geçerli canım reçeten onu atlama tekrar yazdırman gerek yoksa al sen iğnelerini bi an önce

Eklentiler

• DE27846E-06F1-4C87-B72B-A8597736B9C4.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 50
Ayy niye geri geldi ki ya. Bizim bebeler ters valla
Hiç sorma valla
Yavrum dün akşam evde kuru fasülye yedik, bir şeyim yoktu zaten. Sabah da eşim domates peynirli sandviç yaptı onu yedim. Dokunacak bir şey yemedim aslında

Aksi gibi bugün de denetim için dışarıdayım sürekli arabaya bin in zor tutuyorum kendimi. Sürekli öğürme hali. Ama içime içime

Neyseki iş bitti sayılır öğleden sonra eve geçebileceğim

Kasık ağrısı da ara ara gelip gidiyor. Bebiş anacığım ben buradayım diyor sanırım

Aynıyız bende 17+0 ım
her doktora gittiğim de bir kaç gün yakalıyor kendini :) 15+6 iken gittiğim de 16+4 olmuşsun ama 16+2 ortalama alalım dedi :) gününü yakalayıp duruyor bizim ufaklık :)
bir sonra ki gidişte ne olur bilemem :)
Ayy ne güzel yaa 7 8 haftalık olduğumuz zamanları konuşuyorduk 17 haftalık olduk bile çok şükür 27 37 sonraa hopp doğumahayırlısıyla inşallah
ayyy demi ya ne kadar hızlı geçti zaman.
şimdi hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama asıl bence bundan sonra çok hızlı geçicek.
şunun şurasında 3 hafta sonra yarısına gelmiş oluyoruz şaka gibi :)

doktora kontrole gittiğimde bacaklarında ağrı var mı diye sordu bana. ben de yoo ara ara kasığımda ve vajinamda batmalar oluyor ama dedim. o da normal aslında bebeğin oynuyor ama onu sen öyle hissediyorsun demişti :)
kasık batması ve vajina batması yaşayan varsa bebe oynamasıymış o hahaha :)
neden ağrın var mı diye sordu ben de anlamadım ama

Magnezyum vermek içindir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…