Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
5 Ocak Çarşamba canım. Bence de minik da olsa bı bilgi alabilirim. İyiyim Allah'a şükür. Kanama yok ama doktor yine de yat kalkma dedi tam düzelsin dedi. Haftaya inşallah bebeğimle zımba gibi ayakta olacağım.
Kesinlikle yat hiç korkma her şey çok güzel olucak. İlaçlar zaten kafa döndürücü

ahahaa amiin Mizgin'imm sorma yaa şimdiden planlar yapıyorum, sahilde kaykay bineriz, paten kayarız diye

Dreamgirls miya06 keira çok teşekkür ederim

bugün de herkesi spamlemiş oldum, teşekkür mesajlarıyla çok özür dilerim

newnew sana da çook teşekkür ederim amin inşallahh

Son düzenleme:
Ne kadar tekme atmasada içinde bazen bişeyler hissediliyor mesela yan yatarken dönerken filan içinde kımıldama oluyor
Vallahi yok sadece bağırsaklarım kımıldıyor hahahahay Demek ki karın kaslarım çok sıkı bak ondan hissetmiyorum falan diyim de kendimi teselli ediyim bari

rollercoaster özgecim eşin ve bebişin ile sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler diliyorum sana. Doğum günün kutlu olsun seni tanıma fırsatım olduğu için de çok mutluyum kendi adıma

gerçekten mi ben de çok mutluyum böyle güzel arkadaşlar edindiğim için umarım hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız ve evlatlarımız da öyle

Allah'in izniyle hepimiz çok güzel anne olacağız tabi -C-A-N-A-N- kayınvalide gözüyle bakmayı bırakırsa

Ne kadar tekme atmasada içinde bazen bişeyler hissediliyor mesela yan yatarken dönerken filan içinde kımıldama oluyor
Bende yan döndün mü o karın boşluğunda birşeyin olduğunu hissediyorum farkediliyorama hareket yok olanı da bağırsaklara bağlıyorum

Bende yan döndün mü o karın boşluğunda birşeyin olduğunu hissediyorum farkediliyorama hareket yok olanı da bağırsaklara bağlıyorum
Daha önce de bağırsağımız vardı öyle değildi ama bebek olunca mı bağırsağa döndü

Aiiy çok tatlıı Yalnız artık millet oto koltuğu yada bebk arabası resmi koyduysa sapık gibi hemen markasına bakıp araştırıyorum bebiş için ben ya yeni huyum oldu

eve bir kere girdimi bir daha göndermek istemez eşin :)
kuzu otobüs yolculuğu çok uzun olmaz mı
uçakta çok ters bir o kadar yoruyor
bütün güzel enerjimizi sana gönderiyoruz canım
inanıyorum ki perşembe günü bize çok güzel haberler ile geleceksin :)
al benden de o kadar ben de oğlak sen bu ay mı doğumlusun Ocak mı?

inşallah Boğa olur dua ediyorum valla
ayyy ben de boğa olsun diye dua ediyorum.
benim burcum da boğa yükselenim de boğa :)
boğa burcu iyidir iyidir :)
yaaa ne güzelll ben de hala tık yok :)
17+4 bebişini tek hissetmeyen benim galiba yaaaa
yalnız değilsin canısı ben de hissetmedim daha

Aiiy çok tatlıı Yalnız artık millet oto koltuğu yada bebk arabası resmi koyduysa sapık gibi hemen markasına bakıp araştırıyorum bebiş için ben ya yeni huyum oldu
Ay ben de direk ona baktım doona mı o diye

Bu arada ben de pek hissedemedim daha. Yani 1-2 kez hissettim gibi ama öyle düzenli bir hissetme durumu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…