Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Jou kız bana etiket gelmedi
Bak bakeemmm

Yalnız baldan_madam sana da hak verdim ya gerçekten bebek ne kadar diye soruyorsun 17 aylık demeleri yada 32 aylık şakka gibi gerçekten

Jou kuzum bende konuyu bulamadım . Baktım onu da göremedim.

Ooo sende varsınn kuzu bak

ya hadskjhakjsdhkashdkahsdaskhda hasdkjhkasdhkashdkhksda hakdjhkjasdhkashdka
offff kendim ettim kendim buldum resmen ahdasdhkjhdasj dh:) :) :) :) :)
Kuzu en güzeli Ağustos ayından sonra geçen ayları say. Hafta olayına ben çok girmiyorum. Bende ay söylüyorum haftası ne diyorlar

Aayyyy rüyamda kızımı banyoya götürüyordum onu yıkıcaktım 1 yaşlarında birşeyy o bana anne diyo ben diyorum annem sarilıyoruzz odaya geçiyorumm 2 bebek daha var onlarda benim çocuğum
Sonra kalkıp camımı kapattın ben şuan 2. yi nasıl yapcam diye düşünüyorum kız 3 küçük çocuğa nasıl bakcaksın cotii
Yalnız baldan_madam sana da hak verdim ya gerçekten bebek ne kadar diye soruyorsun 17 aylık demeleri yada 32 aylık şakka gibi gerçekten

Jou kuzum bende konuyu bulamadım . Baktım onu da göremedim.
aynen 17 nedir? 1buçuk işte o

Sonra kalkıp camımı kapattın ben şuan 2. yi nasıl yapcam diye düşünüyorum kız 3 küçük çocuğa nasıl bakcaksın cotii

aynen 17 nedir? 1buçuk işte o
Hahhahaahah bilmemm millett 5 6 tane cocuk doğurayy ben bitaneyi anca doğuruyorummm
Herhalde 1 yaşına gelcek o zaman hamile kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…