Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
içine limon sık :)
dün akşam hadi değişiklik olsun dedim limon sıktım pek güzel geldi tadı içimi ferahlattı :)
Normalde seviyorum. Ama dediğin gibi limonlu bir ayrı güzel oluyor Hatta limon suyu sıkıp biraz tuz döküp üstüne maden suyunu koyunca köpürüyor misss

Reactions: kdv
Canımm ben bakmadım diğer gruplara, çok çeşitli markalr var. Aklındaysa ya da yazdılarsa söyleyebilir misin önerdiklerini
tupaaaaa nın da dediği gibi benim arkadaşımda Silverette aldı gümüş kapak çok iyi demişti bana. 1,5 sene önere 180-200 lira idi şimdi maşallahı var artmış baya fiyatları..

Ooyyy bide kızzz allah kucağına sağlıcakla nasip etsin inşaallahhh ne kadar hastanede güvende olman daha iyii

Evet canım nifty testinden öğrendim Amin amin inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

tupaaaaa nın da dediği gibi benim arkadaşımda Silverette aldı gümüş kapak çok iyi demişti bana. 1,5 sene önere 180-200 lira idi şimdi maşallahı var artmış baya fiyatları..
Aynen cnm şuan fiyatlar uçmuş..
Bilsem lazım olacak düşünmeden alırım ama birde lazım olmazsa elde kalacak İndirimini takip edeceğiz

Cinsiyet balonu patlattinız mı canlarrr ben hic istemiyorum oyle birsey yapmak ama pisman olurmuyum acaba bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…