Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen cnm şuan fiyatlar uçmuş..
Bilsem lazım olacak düşünmeden alırım ama birde lazım olmazsa elde kalacak İndirimini takip edeceğiz
Kesinlikle.. Artık şu kafadayım bebeğim iyi olsun pahalı mahalı o zamanın indirimi neyse alıcam çok gerekli şeyleri.. Zaten bu başlıklar doğuma 2 hafta kala kullanılmaya başlanıyordu yanılmıyorsam..

Cinsiyet balonu patlattinız mı canlarrr ben hic istemiyorum oyle birsey yapmak ama pisman olurmuyum acaba bilemiyorum
Bende dusunmuyorum pişman olmam ama onu amaci cinsiyeti ögrenmeden bi yakınının bilip hazirlamasi ben hayatta dayanamam zaten bilincede cok bi anlami kalmiyor tamamen şov

Hehh ondan çağırırr ister başkada ne eder zatenn üçlü test etsemmi bilemedim kuzum ya
Sen bilirsin kuzum yine ultrasonla detayli bakip kan aliyolar hos 2li testte sıkıntı yoksa 3lüde genelde oyle cikiyo ama ben yaptirdim icim rahat olsun 6. aylarda şeker testi var onu yaptirmam

Hehh ondan çağırırr ister başkada ne eder zatenn üçlü test etsemmi bilemedim kuzum ya
2li testi risksiz cikanlardan istemiyorlar deniyor ama bilgi kirliliğimi doğru bi yaklaşim mi bilmediğim için soruyorum genelde yapilmask gereklimi acaba mesela 2lide risksiz olan gebelikte 3lü de neye bakiyolar acaba

Reactions: Jou
Ahahahahah istemsizce güldüm ne kadar sürede kontrollerin okuyor ki
Hahahaha sorma kuzumm herkes sormaktan helak oldu hersorduklarında yok diyorum gitmedim daha diyorum doktoraa
Yeter beeğğ diyolar daha öğrenemedinmi hala diyolar yaa hele hele Madammor ben gidene kadar daha 3cüye gidicek doktora
Hep ayda bir çağıraayyy terbiyesuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…