Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
5. Ayıma yeni girdim de kız 2 hafta sonra 5.5 u doldurduk dersin

Kız benim yasimda 30 ama ruhum 18, hoş beden çürümüş ruhum 18 olsa ne. 19 olmuş muyum kız burdaki önde gidiyor ben daha 18+1 im . Umarım muhabbet dünkü kaç ayliğima dönmez .
Canim zaten 18+1 ise 19. haftaya girmis oluyosun 18+6 19+0 19+1 diye gidecek.
19+1oldugun gün 20.haftaya girmis olacaksin

e ama 5 diyen de oldu hahaha benim beynimi yaktınız hahaha

aynen kuzu okudum ben de enginar ve kereviz. eşime dedim akşam enginar yapalım diye. ayyy bu korku ve stresle nasıl geçicek 9 ay bilmiyorum :)

Kızlar ben çıktım randevudan bebişim çok iyi halen kız sırt kemikleri elleri kollari herseye baktı demir ilacı da ekledi ben bebeğin yukarı çıkmasını fln sordum iyi oda iyi pelvik açıklık mi ne onu sordum o kapalı dedi ben soramasamda o anladı da ama doktorum Ankara'ya gidiyormuş çok üzüldüm bu saatten sonra başka Dr. Bulacağım bide detaylı Bursa'da yaptircagimi söyledim Yalçın Kimya perintolog önerdi ama fiyat bı sor çok uçuk olmasın ama mükemmeldir herseyine bakar ben kızımda gittim yıllardır unutamıyorum dedi TSH bir ay oldu kan vereli diye tekrar bak sonuçları bana atarsın dedi saglikocaginda bakicam ona göre doz ayarlicaz 25 mg şuan zaten kullanıyorum şimdilik aklimdakiler bunlar bide muayene ye gelmeden sütlü kahve iç dedi hareket için tok ol dedi ben açtım su icmemistim su da içtikçe hareketlenir dedi bitek şeker ölçüm haftası aç gelinmesini isteriz gerisi sütlü kahveli

Kızlar selam, temmuz anneleri grubundan geliyorum ikili test yaptırdım da p.tesi günü e nabizda kan sonuclari çıkmış ama siz bilgilisinizdir diye sorayım dedim.bakiyorum papp a 1 kusur 2 kusur millette bende 711,2 cikmis aynı şekil beta HCG de yüksek 65231 çıkmış. Ama grafikli Risk e nabizda çıkmıyor tabi onu hastaneden alcam.burdaki değerler bölünüyor biseymi oluyor niye böyle yuksekki bileniniz var mı acaba.

aaaa aklımda olsun benimde.
ben ahmet yılmaza gideceğim 600 tl olcak yılbaşından sonra aklında olsun senin de

Sağlıcakla gelsin prenses herşey yolunda şükür
Doktorun gitmesi üzücü ama yinede daha ilerleyen aylarda gitseydi daha zor olurdu gönlüne göre bulursun inşallah tekrardan iyi bir doktor

Kızlar doğal roll on olarak incia mı almalıyım? Linkleyin beni
Ben badecanları tercih ettim, koltuk altı şeyi diye geçiyor adı krem gibi yapısı, siteleri de çok tatlı :) Onu almasaydım da yves rocher papatyalı rollonu alacaktım, içeriklerine diye takip ettiğim bir sayfa var 100/100 vermişti ona da.

bak işte böylesine hafta söyleyeceksin, otursun hesaplasın kendi

Canım gözünAydın TSH değeri sağlık ocaklarında yüksek çıkıyor bilgin olsun. Sen Bursa'da mi yaşıyorsun ablam bursa da yaşıyor tüp bebek olmasına rağmen normal doğum yaptı doktoru çok iyi ama erkek. Adı da Mehmet Aral Atalay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…