Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
selamlar

öncelikle hoş geldin, e nabızda grafik çıkmıyor aynen ama hastanenin e-sonuç kısmından TC kimlik numaran ya da hasta numaranla görebilirsin

grafikte daha net daha detaylı yazıyo risk oranları
Hoşbuldum

Ay gercekden mi süper girip bakayım o zaman hemen çok teşekkürler

Offf patates salatası ve börek mi

Kendimi anneme gideceğim zamana hazırlıyorum. Bir sipariş listesi oluşturdum full karbonhidrat

Offfffff, olmaz mı hiç?

Ne yapsam, gidip bi salatalık mı yesem acaba?

.

Ya sen bi durur musun?
Benden geridesin bi kere.

Daha 2 hafta var iştahının açılmasına.

.

Günüm günüme tutmuyor Canan dün sadece mercimek çorbasıyla durdum bugün karnım bir kara delik gibi

Ya anneciğimi en son 5 ay önce gördüm, yiyemiyorumki hiçbir şeyini uzak diye. Onun yaptıklarını canım istiyor ara ara, şimdi gidince yemem lazım

Benden sana gelsin 4 aylığım ama 5 yokumm dersin
ya hahaahahhahahahaahahahahahahahahahahaha offfff iş yerinde mal mal gülüyorum adhkjhkshdkasdhkashdkashdkasdhkahkd
bütçe yaparken bu kadar komik olan ne diyecekler adajkdadkl
Evet bak kerevizde çok iyi ben o ara onu da çok tükettim yoğurtlu salata olarak
ohhh canım nasıl istedi :)
Ohhhh afiyet olsun bizsiz yediğin içinde löp löp et olsun
ayyyy sen gitmedin mi bursadaaannn bileydim sizi de çağırırdım :)
ya hahahaahahahahahaahahahaha
iştah açılmak ki ne açılmak ben de 2 haftadır yaşıyorum bu durumu :) ama öncesinde de hiç kapalı değildi :)
20 kasımda doktora gitmiştim 72 kgydum 29 kasımda ikili test için gitmiştim. daha tartıya çıkmadan doktora dedim ki ben bu 10 günde hamur işine çok düştüm kg almış olabilirim. çık bakalım tartıya dedi 73 kg gördümmm
doktor diyor ki kendini biliyorsun hahaha dikkat et ama dedi 1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışsın.
çok dikkat ettim yemem 24 aralıkta gittiğim de korka korka çıktım tartıya 73,400 düm 400 gram almışım sadece
ay nasıl mutlu oldum anlatamam adskjdhlas
Valla duygu çiğ bile yiyorum onu limonlayip
ayyyyyyyyy inşallah eşim bulur bulmazsa bu akşam mevzu çıkar :) metroya gönderdim orada kesin vardır hadjkda
perintolog değilim bildiğim kadarıyla radyoloji dr sanırım B Bonncuk yengesi de sanırım bu doktor ile doğum yapmış.
benim kendi doktorum da detaylı için bu doktora yönlendirmişti canım.
Bu kontrolde 3 hafta geçmiş olucak, 1 kilo bile almamam lazım aslında.

En fazla yarım kilo.

.
inşallah ahgahah

ayy öyle acıktım ki anltamam sana. dur böyle denicem.
ama ben bol limonlu seviyorum. buna limon atılır mı

Ahhh canım ya ben seni çok iyi anlıyorum benimde annem de İstanbul'un bir ucunda bende öteki uçta. Sözde ayni şehirlerdeyiz ama bir o kadar da farklı şehirlerde gibiyiz.

O ayrı bir olay kuzum, 5 ayın üstüne canın ne istiyorsa yaptır bence.

Çooooooook haklısın. Arkandayız.

.

ayy öyle acıktım ki anltamam sana. dur böyle denicem.
ama ben bol limonlu seviyorum. buna limon atılır mı
Ben atıyorum kuzum bol zeytinyağı soğan limon. Soğanlar ölsün ama iyice. Yarım ay şeklinde doğruyorum. Şeker atmıyorum zaten soğanın şekeri çıkıyor.

İnşallah seversin. Ağır pişirince çok lezzetli oluyor.

Yalovada oturuyorum ben 1 senedir normalde de gemlikteydim

Yeğenimin doğum doktoruydu Ahmet Yılmaz geçen gelinle konuştuk çok memnun kalmış detaylıda falan gayet iyi bir doktor dedi

O ayrı bir olay kuzum, 5 ayın üstüne canın ne istiyorsa yaptır bence.

Çooooooook haklısın. Arkandayız.

.
Dimi

Yol yasağı verince doktor gidemedik, onu da çağırmadım zaten nasipse doğum öncesi ve sonrası yanımda olacak. Bunalmasın kadın diye.

Eve geldim eşim köfte yanına sebze yapıyor. Hayallerde karbonhidrat hayatlar böyle

Bu arada ben indirim döneminde airfryer almıştım. Aşırı memnunum. İndirime girerse tavsiye ediyorum. İleride çocuklarımız için de sağlıklı kızartmalar

Mood: doğmamış çocuğa don biçmek

ayy severim sevmem miiiiiiii
Al benden de o kadar.
1 saat var yemek vaktime.

Ne yapsam, ne atıştırsam bilemedim.

.
salatalık ye salatalık :)
Yalovada oturuyorum ben 1 senedir normalde de gemlikteydim

Yeğenimin doğum doktoruydu Ahmet Yılmaz geçen gelinle konuştuk çok memnun kalmış detaylıda falan gayet iyi bir doktor dedi
bir sonraki gelişinde beraber yeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…