Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çoğunuz omega 3 kullanıyorsunuz okuduğum kadarı ile,balık yiyemediginiz için mi vitamin takviyesi alıyorsunuz kızlar?

Ben zaten çürümüşüm valla ya her yerim ağrıyor şimdiden zaten yaş da olmuş 31 bünyem zorlanıyor

Senin 19. Hafta diyor şimdi fark ettim vaaay çok havalı
Kız benim yasimda 30 ama ruhum 18, hoş beden çürümüş ruhum 18 olsa ne. 19 olmuş muyum kız burdaki önde gidiyor ben daha 18+1 im . Umarım muhabbet dünkü kaç ayliğima dönmez .

Kız benim yasimda 30 ama ruhum 18, hoş beden çürümüş ruhum 18 olsa ne. 19 olmuş muyum kız burdaki önde gidiyor ben daha 18+1 im . Umarım muhabbet dünkü kaç ayliğima dönmez .
dün size sorduktan sonra artık yuvarlıcam dedim ya. bugün yemekhanede sordular işte kaç aylık bilmem ne diye 5 dedim.
oradan çaycı abla atladı nasıl 5 daha geçen hafta 3,5 4 ay arası bir şey değil miydi dedi hadkjsdhsdkasdklhasd
haydaaa nasıl anlatayım ben şimdi bunu ahhaahaha
yok dedim yanlış anlamışsın sen
yok diyor sen öyle dedin
dilime eşek arası soksaydı keşke dedim adsfsffsf

Saolun kızlar ya çok şükür çok şükür ablam var şimdilik bana bakan sonrasına bakacağız işte
Murphycimmm gözünAydın canım benim inşallah bundan sonrasi çok çok güzel ilerler sıkıntısız. Umarım yanında sürekli olarak kalabilecek birisi bulabilirsin
Valla önüme şimdi hangi balığı koysan affetmem uçururum anında gözüm de tütüyor resmen, doktorum balık yeme dediği için yiyemiyorum o ayrı
Kuzum Karadeniz balığı yesene musilaj oralara uğramadı diye biliyorum ben ama.
Peki ilaçları kendisi verirken kan tahlili istemiş miydi Duygu? Acaba sebep olarak ne gördü de bırak dedi.
Merhaba, Allah bağışlarsa oğlum olacağını öğrendim. Tahminde bulunmuştunuz, haber vereyim dedim. Rabbim sağlık afiyetle hepimizin evlatlarını bağışlasın
Canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah
Çoğunuz omega 3 kullanıyorsunuz okuduğum kadarı ile,balık yiyemediginiz için mi vitamin takviyesi alıyorsunuz kızlar?
Valla canım aslında hamilelerin haftada 2-3 defa balık yemesi gerekiyormuş ,maalesef mümkün olmadığı için ben haftad bir gün de olsa yemeye çalışıyorum ekstra takviye edebilmek için.

Kız sana dedim ya dolu dolu 4 ayliksin diye. Artık beşten gün almaya baslicaz. Bir ay fazla söylemişsin. Bak benim altta yazan açıklamaya

Karadeniz balığını nasıl bulucam peki canım?
Ben genellikle hamsi alıyorum. Karadeniz hamsi mi diye soruyorum alırken de. Özellikle böyle evine yakın balık hali varsa seçeneğin daha bol olur. Ama küçük balıktan çok şaşma. Denizde en az vakit geçiren küçük balıklar ne de olsa

kuzu 14 ekimde kan tahlili vermiştim o zaman bakmıştı bir problem yok demişti. sonrasında da 20 kasımda da yazmıştı ilaçları.
şimdi ne sakınca gördü de bıraktırdı bilmiyorum
çocuğa bir sıkıntı yaratır mı bu durum dedim. yok hayır dedi.
zaten kan tahlilini de sağlık ocağından ebe istemişti.
gidip yaptırmasaydım bir problem olduğunu anlamıcaktım

Ayyyyyy yıkıldım valla

Yarın taburcuyummmmm
Hadi gözün aydın
Valla önüme şimdi hangi balığı koysan affetmem uçururum anında gözüm de tütüyor resmen, doktorum balık yeme dediği için yiyemiyorum o ayrı
Müsilajdan dolayı mı dedi?
İlaçlardan sonra değerler öyle geldiyse ondan kes demiştir bence

Bende sanmıyorum bebeğe bir sıkıntı yaratmaz kuzum. Vücudumuz öyle bir muhteşem sistemle yaratılmış ki zararlı olan herşey plesentanin sayesinde bebeğe ulasmiyormus.
O yüzden içini karartma kötü düşünme.

Tlc de bir belgesel var hamile olduğumu bilmiyorum diye. Kadın anlatıyor hiç biseye dikkat edemedim alkol aldım bunu ettim felan diye maşallah çocuklar sağlıklı bir şekilde doğuyor valla . Allah minik meleklerini koruyor.

ayy inşallah ya.
doktorum da öyle demişti zaten. onlar çok korunaklı bir yerde diye.
ama işte insan ister istemez korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…