Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
rollercoaster ozgis abla o dediğin doktoru bende takibe aldım. Bu arada Zahide küçük diye bir doktor var inst. Gördüm. Ankara'da olsam valla gidip onda doğururdum .

yaa o kadın çok güzel doğum yaptırıyo ben de bir sürü videosunu izlemiştim hatta bi ara bırakmış mesleği sonra talep üzerine dönmüş galiba yanlış hatırlamıyosam dur takibe alayım hatırlatmışken

Kesinlikle ya bende doğum videosunu izledim bayıldım ya . Müdahalesine ,tavrına , yönlendirmelerine ve açıklamalarına .

Ben daha 2. Yi olmadım. Doktorum belki ol der ama düşük tehlikem var ya korkuyorum
ilk hamileğimde ki gibi gebelik zehirlenmesi riski yüzünden bende cok korkuyorum. biraz daha zaman tanıyorum kendime bakalım en azından 20 li haftaları da biraz gecirim. covidin yan etkileri aşıdan daha kötü sonuçta

Topiğin birinde okumuştum valla ellerinden çekiştirmişler birinin
Bi keresinde şok markete bir ürün gelmişti su hazneli mop arkadaşım bana alırmısın dedi olur dedim 1 tane kalmış elime aldım o sıra arkadaşı aradım böyle birşey mi çok kaliteli değil falan orda kadının birisi haftaya bime daha kalitelisi gelecek 10 TL daha pahalı daha güzel dedi bende kıza dedim bime daha iyisi gelecek ordan alalım haftaya daha kaliteli en azından dedim bıraktım çıktım
Eve geldim bim kataloğuna bakıyorum ne haftaya ne sonra ki haftalarda öyle bir ürün yok ozaman anladım kadın ürünü kendi almak için bana öyle birşey dedi
Güzel taktik itişip kakışmaya elden çekmeye hiç gerek yok

Aboww çakala bak

Evet bilmiyorum denemedim.Çoklu alıntı diyor ordan mı acaba?
Her mesajın altında cevapla yanında alıntı var oraya tıkla sayfada ilerlesen de oluyor son sayfaya kdr tıkla en son cevap kısmına gelince dosya eklenin yanında alıntıları ekle çıkıyor oraya tiklarsan hepsi gelio sectiklerin,, cevapla diyince direk sayfa ilerlersen silinio çünkü alıntı tiklamak daha kolay son sayfaya kdr okuyabiliyorum karışmıyor hem

Valla o kadın bu zekayla ülkeyi yönetse ülke şahlanır.

Anaaa taktiğe bak yıkıldım

Evet bilmiyorum denemedim.Çoklu alıntı diyor ordan mı acaba?
Hani benim yazdığım mesajda alıntı var ya ona basıyorsun. Sonra diğerlerinden kimden almak istiyorsan yine alıntıya basıyorsun. En son cevap yazmak için altta yer var ya dosya eklenin yanında alıntıları ekle çıkıyor ordan ekliyorsun mesaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…