Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bugün eşime ayakkabı almaya diye çıktık, ama bilin bakalım yine ne yapıp döndük

not: ayakkabı almadık
Abla yine çok güzel şeyler almışsın . Sen bebiş doğana kadar dolabı tamamlayacaksin valla

Bu arada Netflix de cem yılmaz gösterisi var kızlar izlemek isteyenler için duyurulur.

Oyyyy çokk güzelll iyi günlerde kullansın inşallah
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sanada bulaşmadan geçip gitsin inşallah

Bende epeydir hissetmiyorum. İnşallah hic bir sorun yoktur kuzum ya. Haklı olarak insan evham yapıyor ama daha çok küçük oldukları için hissetmiyoruzdur
2 haftadır hissediyordum minik minik kıpırtılarını.Hatta doktor da sormuştu son kontrolde artık hissedersin diye. Rüyama girdi artık.Inşallah bebişlerimizde sorun yoktur.

2 haftadır hissediyordum minik minik kıpırtılarını.Hatta doktor da sormuştu son kontrolde artık hissedersin diye. Rüyama girdi artık.Inşallah bebişlerimizde sorun yoktur.
İnşallah inşallah

Canım kötü bişey yoktur. Daha çok küçükler belki ayaklarını sirtina vermiştir o yüzden hissedemiyor olabilirsin. Kontrol hakkın varsa git tabiki aklında kalacağına yoksa da en kolay
Sağol canım.Zaten bu hafta kontrol zamanım.İnşallah dediğin gibidir. Bu çoklu mesajları alıntılayıp cevaplayamıyorum.

Olabilir cnm sanırım ileriki aylarda sağlamasını yapınca tmm diyeceğiz hissettiğimiz bebeymiş
Ya bende bir kaç gündür farklı hissediyorum ama emin olamıyorum ama bağırsak hareketi değil eminim

Aynen canım, ben de öyle düşünüyorum.

Bağırsak hareketi zaten çok uzun sürüyo, bebek hareketinin o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.

.

Hemen takibe aldım.

.

Yaa kızlar eşim covid oldu benim şikayetim yok şuanlık ama çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım.Tuvalet ve banyoyu dahi ayırın bu süreçte.Maskesiz sen de dolaşmamaya çalış evin içinde.Eşim covid olduğunda ben de 2 haftalık lohusaydım Sezeryan dikişiyle hem bebeğe, hem kendime, hem de ona bakmak zorunda kalmıştım.Çok dikkat edersen bulaşmaz. Uyurken bile maskeyle uyumuştum odaları ayırmamıza rağmen.Ama tuvalet konusuna dikkat edin sağlıkçılar ayırın demişti bize.

Hayırlı olsun çok güzeller canım.Ben daha hiçbirşey almadım:)

Kız bebeği olanlar için çok uyguna bu takımı buldum 47 tl. Kızıma uygun beden kalmamış.Çok tatlı almak isteyen olursa babymall sitesinde 6-9 ay bedeni mevcut.

Bugün e bebek e gittim yine eşim diyor unisex şeyler al ya %90 dedi ben de tereddüt ediyorum senin yüzünden bak diyorum. Olsun ben %100 diyene kadar inanmam hatta yazılı belge isteyecem diyo hayal kırıklığına uğruyorum diyo

Bu arada 1 tane pp biberon aldım chico nun

ahahaa bi şey olmaz etek-elbise dışında her şey iki cinse de giydirilir

Oyyyy çokk güzelll iyi günlerde kullansın inşallah

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sanada bulaşmadan geçip gitsin inşallah
çok sağol canıım

Bende 3 kere falan pıt pıt hissettim ama bence gaz değildi benimki hissediyoruz yavaş yavaş artık
Ya bi ara hissediyodum da şimdi hissetmiyorum o pıtpıtları ondan bi korktum
Çok sağol canım ama tek wc var maalesef afedersiniz yıkayıp oyle kullanıyorum odaları ayırdık eşim bitek wc ihtiyacı için çıkıyor bakalım 10 günü sağsalim atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…