Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa bu çok iyi değil mi eğer bulabilirsem küvet nevresim takımı falan hep alacağım annem memleketten ben buradan uğraşacağız almaya artık eşya almaya da başladım kırdım zincirlerimi perinatoloğa gittikten sonra instagrama da yazdım işte 2022 sana 3 kişi geliyoruz 16weeks minikadamımgeliyor diye

Günaydın kızlar.
Hepiniz iyisinizdir inşallah..
2. Ve 3. Çocuğa gebe olup bebeğin hareketlerini erken hisseden anneler var mi ? Hissettiysenjz de ne sıklıkla hissediyorsunuz ?
Evet canım benim 3. Olacak inşallah. Ben 2 haftadır bayağı hissediyorum çok şükür. Ama tekme gibi değil de suiçinde dönüyor onu hissediyorum ama net bir şekilde
Aldık kuzu attım yorumda yapmıştın bu bebe senin hafızana ne etti
Benim ıq yerlerde
Benim de 1 hafta önden gidiyor. Bu sıkıntı mı ki? Erken doğuma vs mi sebep olur?
Canım biliyorum SGK denetmeniyim ben. İş kanunu açısından değil de sigorta ve prim açısından denetimleri biz yapıyoruz. Malesef bir çok işletme bu şekilde davranıyor.

Sigortan vardır umarım?
Kızlar sizlerin bilgisi vardır. Hamileler 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamazmış doğru mu?
Bir de 150den fazla çalışanı olan işyerleri ücretsiz kreş hizmeti vermeleri, yada en yakın kreşle anlaşmaları lazımmış. Yoksa çalışan haklı fesih yapıp tazminatını alabiliyormuş doğru mu? Ben belediyede çalışyorum ve kreşi yok. Bu sebeple Tek taraflı fesh etsem tazminatımı alabilir miyim

Haklarımızın hepsini bilsek keşke

Canım evet çalışma saati konusunda haklısın ama kreş konusunda benim bilgim yok iş kanununa bakmak lazım bilgi edindiğimde etiketlerim

Kızlar ben hep sağ tarafımda baskı gibi bir şey hissediyordum birkaç gündür solumda hissetmeye başladım ufak ufak baskı olup geri çekiliyor gibiydi. Hareketler için çok erken biliyorum ama bu bebektendir değil mi yaşayan var mı bunu

Bende salonda uyuyabiliyorum ya bunu keşfettim içeri gecmicem artık
Ben dün dip köşe temizlik yaptım baya yoruldum aslında uykum vardı ama telefona bakcam diye uyumadım bende tv karşısında uyuyorum ama geri uyanıyorum hemen. Ama eşim yanımda yokke rahat uyuyorum evlendiğimden beri

Kızlar ya bu ara benim mide suyum ağzıma geliyor mesela sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin yedim bu yani. Ama sanki dünyaları yemişim gibi dolu hissediyorum midemi böyle oldu yine az önce acı su geldi.

Mide rahatsızlığı olan da bir insan değilim normalde

Reflü oluyor o sanki. Doktorun şurup verir söylediğinde yemekten sonra içmen için. Bana verdi de kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…