Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Oyyyyy kuzucuk yaa, çok geçmiş olsun canım.

.

oo süper Canan'ın da 15'i

Evet canım, az önce doktorumla konuştum.
2 hafta sonra görüşüyorduk sizinle dedi. İsterseniz daha erken gelebilirim dedim ama kandıramadım.

AFP sonucum çıkmış, gayet güzel, normal sınırlar içerisinde dedi.

Ohhhhhh, rahatladım. Çok şükür yaa.

.

Merhaba güzel anneler :)
hayırlısıyla haziran annesi olacağım 17. haftadayım erkek bir bebiş bekliyorum :)
sizlerden yardımcı olmanızı istediğim bir konu var içim hiç rahat değil bu konuda resmen vicdan azabı yaşıyorum
doktor demir eksikliğim için ilaç verdi küçük tüp şeklinde sıvı onu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok magnezyum kullanıyorum oda suda eritilen bir hap onda da herhangi bir problem yok ama omega3 hapım var içemiyorum zaten hiç hap yutamam bebek için içmem lazım diye ağlayarak içmeye çalıştım ama yok olmuyor ağzıma bile alamıyorum ( iri taneli bişeyleri de yutamam ) burada benim gibi anne adayları varmıdır acaba sizlerde durum nasıl

5gün çalışıyorum canım salıdan cumartesiye. Ekstrem bir durum olursa pazartesi de çağırıyorlar ama 3 ayda 1 falan oldu talep edemem o zaman değil mi?

Kızlar ben dün ilk kez bebeği hissettim bugün daha çok hissediyorum özellikle araba da giderken aşırı hareket ediyor çok güzel bir his… hisseden var mı
ayyy ne güzelllll bir hissetmeyen ben kaldım sanırım.
aslında dün otururken sağ tarafımdan küt diye bir acı hissettim. sonra geçti 5 dk sonra tekrar hissettim ama anlık bir acıydı.
böyle kaburgamın oralara doğru gibi hahaha tam bel boşluğum orada
bebek mi bu bilemem
oy gözün aydın kuzum

Kızlar ben dün ilk kez bebeği hissettim bugün daha çok hissediyorum özellikle araba da giderken aşırı hareket ediyor çok güzel bir his… hisseden var mı
Tam 18 haftamısın cano yavaş yavaş görüyoruzzz oohhhh hadi bakalımm az kaldı hepimize tektke sıra geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…