Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen valla ya. Eski zamanları o kadar çok özledim ki. Her haftasonu kuzenler eşleri anneanne dedeye doluşurduk. Şimdi nerdeee
Evetttt misafirlik bile kalmamış artıkk haftasonları toplaşırdık hepp kıymetini bilmemişizzz
Bayramlara yaşlılara ziyaret edemiyoruz geçer kötü olurlar diye

Aynen valla ya. Eski zamanları o kadar çok özledim ki. Her haftasonu kuzenler eşleri anneanne dedeye doluşurduk. Şimdi nerdeee
Ahhh swett şu korona bitse bile korkudan yine gidemicez gibi valla. Hiç eski zamanların tadı yok. Hadi biz ucundan yakaladık ya çocuklarımız

Ahhh swett şu korona bitse bile korkudan yine gidemicez gibi valla. Hiç eski zamanların tadı yok. Hadi biz ucundan yakaladık ya çocuklarımız
Evet en çok ona üzülüyorum. Çocuklar resmen hastalıklı dünyaya gelecek. Herkeste maskeler falan. Normal bizim gibi güzel özgür hayatları olmayacak maalesef

Bende bir haftadır hafif tempoda yürümeye başladım her gün biraz daha yol alıyorum ilk gün 30 dk ancak yürüyebildim yoruldum hemen.yürüdükçe dkkalr uzamaya başladı

N
Yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın nasıl gidiyor
İyi diyelim iyi olsun bu hafta randevum var çok heyecanlıyim bebeğimi görecem diye inşallah herşey yolundadır cinsiyete belli olusaydi çok güzel olurdu ordan direk alışverişe

Günaydın kızlar, bende haşimato var o yüzden tiroid ilacı kullanıyorum. Geçen ay doktorum demir hapına başlatmıştı ama birlikte kullan yada kullanma bişey demedi. Sabahları tiroid ilacını ve demir ilacını birlikte aç karnına aldım ama şimdi içime şüphe düştü ya bi sorun olmamıştır inşallah Aranızda bu şekilde kullanan varmı ?

Kızlarım günaydınlar güzel haftalar olsun hepinize. Bir sorum olacak. Aşağıda paylaştığım anne yanı beşiği almayı düşünüyorum. Çünkü şuan oda için hem yerim yok hemde çok erken. Bunu her yere sürükleyebilirim diye düsünüyorum. E bebekten alacagım alıp memnun olan var mı. Yeğenim kullanıyor 1bucuk yasında ve hala aktif

Eklentiler

• 8D903B4A-2A50-4665-876A-15F0A0DB9B1E.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
N

İyi diyelim iyi olsun bu hafta randevum var çok heyecanlıyim bebeğimi görecem diye inşallah herşey yolundadır cinsiyete belli olusaydi çok güzel olurdu ordan direk alışverişe
al benden de bir tane daha :)) benimde cumartesi günü kesin belli olsun direk alışverişe. cinsiyeti kesin olmadığı için indirim kaçırıyorum sürekli

N

Aaa yeni yılın ilk kontrolleri
Balkupumm hangi gün canım
S ssummer 7 ocak
Jou 14 ocak
-C-A-N-A-N- 15 ocak
benim 10 ocağa alındı randevum bende henüz cinsiyet öğrenmeyenlerdenim :)
başka kimler var kontrole gidecek

ayy evet cumartesi yazmışın 8 ocak
sınavım var cumartesi randevu vermiyor ama sınava gitmişken muayenemi olayım diyorum. özel olduğu için sıra bulurum diye tahmin ediyorum çünkü hep boş oluyordu. umarım tekrar gitmek zorunda kalmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…