- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #27.081
ben oldum canım geçtiğimiz hafta. ilk iki dozda olan etkilerin aynısını yaptı. kol ağrısı ve uyku.ya kızlar 3.doz aşısını olan var mı dün unuttum dr. sormaya gerci sorsamda ol diyecektir ama cok kararsız kaldım
çok şükür başka da bir şeyim olmadı.
valla fikrimi sorarsan ol bence kuzu. korona olursan bile hafif atlatırsın en azındanBana da ol çıkarsa dedi de ben bilmiyorum yaptırmalı mıyım. Doktor tabikii ol diyecek olma mı diyecekdoktoru olma diyen var mı ki
ohaaaaa hahahahahahah taktiğe baaakkkk :)Bi keresinde şok markete bir ürün gelmişti su hazneli mop arkadaşım bana alırmısın dedi olur dedim 1 tane kalmış elime aldım o sıra arkadaşı aradım böyle birşey mi çok kaliteli değil falan orda kadının birisi haftaya bime daha kalitelisi gelecek 10 TL daha pahalı daha güzel dedi bende kıza dedim bime daha iyisi gelecek ordan alalım haftaya daha kaliteli en azından dedim bıraktım çıktım
Eve geldim bim kataloğuna bakıyorum ne haftaya ne sonra ki haftalarda öyle bir ürün yok ozaman anladım kadın ürünü kendi almak için bana öyle birşey dedi
Güzel taktik itişip kakışmaya elden çekmeye hiç gerek yok
bu nasıl bir çakallık şeytana papuçunu ters giydirir hahahah :) :)
canım 7,5 saat konusunda haklısın. ama kreş mevzusunu inan bilmiyorum.Evet canım benim 3. Olacak inşallah. Ben 2 haftadır bayağı hissediyorum çok şükür. Ama tekme gibi değil de suiçinde dönüyor onu hissediyorum ama net bir şekilde
Benim ıq yerlerde
Benim de 1 hafta önden gidiyor. Bu sıkıntı mı ki? Erken doğuma vs mi sebep olur?
Kızlar sizlerin bilgisi vardır. Hamileler 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamazmış doğru mu?
Bir de 150den fazla çalışanı olan işyerleri ücretsiz kreş hizmeti vermeleri, yada en yakın kreşle anlaşmaları lazımmış. Yoksa çalışan haklı fesih yapıp tazminatını alabiliyormuş doğru mu? Ben belediyede çalışyorum ve kreşi yok. Bu sebeple Tek taraflı fesh etsem tazminatımı alabilir miyim
Haklarımızın hepsini bilsek keşke
iş kanunun da yazıyorsa yapabilirsin ama.
170i arayıp haklarını öğrenebilirsin
ayyy o bende de var duygu.Kızlar ya bu ara benim mide suyum ağzıma geliyormesela sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin yedim bu yani. Ama sanki dünyaları yemişim gibi dolu hissediyorum midemi böyle oldu yine az önce acı su geldi.
Mide rahatsızlığı olan da bir insan değilim normalde
benim bir de yanma yapıyor gece uyutmuyordu.
sonra baharatlı yemeği kestim. yemeklere sadece tuz attım o kadar. şükür şimdi yanmıyor.
ben acı biber baharat falan çok severdim. artık doğumdan sonra yiyeceğiz sanırım.
bir de kızlar demişti tahin iyi geliyor diye. tahin aldım cuma günü.
hiç denemedim daha tuz kullandığım için sadece ama yanarsa (ki inşallah yanmaz) tahin deneyeceğim
kuzum çalışma günün 5 gün mü 6 gün mü ?Kızlar bu konuda benim de sorum olacak bilgisi olanlar yardımcı olabilirse. Özel eğitimde çalışıyorum ben
Sabah 8 akşam 6 çalışma saatimiz. Ama öğle arası 12den 2'ye kadar. Kurumumla 6 da değil de 5 buçukta çıkmak istediğimi konuşsam olur mu zaten genellikle o saatte dersim olmuyor boşuna bekliyorum soğukta.
eğer 6 günse talep edebilirsin
yaa özge bu neee bu neeeeeeeeeAnne yanını kurdukağlıycam şu an
şimdi aylar sonra bunun içinde yanımda mı uyuyacak
allahım içinde yattığı günleri de göstersin :)
valla ben 1 haftadır yürüyüşlere başladım kızlar. ruh halime göre bazen 20 dk bazen 40 dk bazen de 1 saat yürüyorum hiç belli olmuyor. ama hareket ediyorum en azından.@Mizgincelik @karaca3443 aslında 3 ayı geride bırakınca yavaş yavaş yürümek lâzımmış ama benim galiba hamlamaktan vücudum hazır değil, sanırım sizin de öyle
ama bu hamilelik egzersizleri var ya ben onlara bakıcam üşenmezsem. yarın tekrar iş de başlıyo ama, yine de küçük küçük vücudu çalıştırmayı düşünüyorumyoksa kıyafet değiştirirken bile nefes nefese kalıyorum, bunun 6. ayı 7. ayı var o zamanlar n'apıcaz
yukarı üstümü değiştirmeye çıkmıştım. merdivenlerden çıkınca nefes nefese kaldım. dedim bu böyle olmaz.
kalk dedim eşime gidiyoruz.
evin arkası ormanlık bizim. temiz havada yürüyüş harika oluyor.
bundan sonra her gün oradayım.
eskisi kadar nefes nefese kalmıyorum en azından. resmen hamlamışım.
ayyy elbise güzelmiş gerçekten. ben bakmaya gittiğimde hiç göremiyorum ya.Kuzu valla ben daha bebeğe bişey bakmıyorum o yüzden kendime pentiden hamile taytı, hamile külotlu çorabı ve emzirme sütyeni olarak da kullanılan rahat sütyen aldım.
Suwenden düğmeli bir pijama takımı aldım indirim var suwende bakın ıhtıyacınız varsa.
Hamile kıyafetleri hep çok çirkin yabulamadım düzgün bişey gezmediğim yer kalmadı. Defactodan 2 elbise aldım biri tatlı geldi gözüme ekliyorum onu
bitmiş mi oluyor acaba ahdsjka :)