Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canımm
Evet kesinlikle soracağım, yoksa başka doktora da renkli için ayrıca giderim...
bu renkli ultrasonun cihazı farklı. Aslında 20. Haftada bakıyoruz ama dur bi bakalım diyerek baktı benim doktor en son. Bi sor bakalım cihazı var mıymış. Bir de ben sana bir şey danışmak istiyorum, yanlış hatırlamıyorsam senin de miyomun vardı dimi?

Geçmiş olsun ya yeğenimde aynı sürekli hastalanıyor okula gittikçe. Yazık yavrularıma zor valla hastalık

fatma86 canım sen mi sormuştun dün işyerlerinde kreş açma zorunluluğunu?

Ben kanuna baktım da 150 çalışan ve üstü kadın çalışan varsa eğer işveren kreş açmak zorunda. Eğer bu imkanı sağlamıyorsa haklı nedenle fesih sayılıp tazminata hak kazanabiliyorsun.

Senin işyerinde 150 sigortalı kadın çalışan var mı?

Valla bende öğürerek içiyorum kokusundan dolayı. Doktorunuza dediniz mi belki başka bir şey verir

Benim kuzenin 8.aya kadar geçmedi bulantısı bende geçen bıraktım hapı bulantı başladı hala içiyorum. Ama senin işe yaramıyormuş o da sıkıntı

Ayyyy allahımm.ne değişikk ama yaaa renkli olarak bile nekadar net görünüyorr yaa çok minnakkk
Allah kucağına sağlıcakla nasip etsin

Valla bende öğürerek içiyorum kokusundan dolayı. Doktorunuza dediniz mi belki başka bir şey verir
Ben kokusunu falan duymadım aslında ama her türlü hapa karşı öyleyim ağzıma alır almaz bir öğürme devamı geliyor işte daha sonra doktora da sormaya utanıyorum artık her verdiği hapı eczaneye almaya gidince bakıyorum içemem arayıp değiştirmesini söylüyorum çok üzülüyorum bu durum için

Eklentiler

• E93320F7-6E80-43E9-AF93-297EF2BB51DD.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 6AE21AE6-8E78-4CA7-94F5-7CEB8B00EB9D.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar çok dikkat edin bu ara kendinize, etrafımda o kadar fazla covid haberi alıyorum ki birkaç gündür iyice arttı. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreci
Ben de hiç aşı olmamıştım ama ünv ortamı kalabalıklar vs. korkuttu gözümü ve ilk dozumu 2 ay önce 2. dozu geçen hafta oldum. Sinovac oldum bi yan etkisi olmadı...

Soracağım 20 Ocakta randevum... Evet doğru hatırlıyorsun dev bir miyomum var bebişten büyük sanıım 10 cm civarında

ben de okaliptüs damlatıyorum gece hava nemlendiricisinin içine çok iyi geliyor aynı şeyi yazıp spamliyo gibi oluyorum ama burnunun kenarlarına susam yağı sürersen azıcık o da iyi geliyordu,

bak videosunu paylaşacağım bunun 3:27'sinde falan söylüyor

bu arada bu hamilelik günlüğü serisinde 10. haftanın videosunda reflüyle ilgili de güzel bi bilgi vermiş unutmuşum onu, onu da ekliyorum

o da 4:02'den sonra

Burun deliklerine nane yağı sürebilirsin canım.

Naneli Olips de açıyo burnu.

Veya burun bandı kullanabilirsin.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…