Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
karaca3443 kuzu bu konu hakkında ben çok muallakta kaldım. bilgin var mı senin ?
Gooseberry 5 gün çalışıyormuş 8-6 ama 2 saat izni oluyormuş haftada toplam 40 saat oluyor. ama günde 8 saat çalışıyor.
iş yerine 7,5 saat çalışmak istiyorum derse 37,5 saat çalışmış olur. böyle bir şey diyebilir mi acaba ?

bu arada bizim aldığımız hava nemlendiricisi bozuldu sanırım. her yeri su içinde bırakıyor.
deerma f426 almıştık. ilk 1 hafta hiç bir şey yoktu.
son 3 açışımız da her yer sırılsıklam oluyor.
buharı yukarı vereceğine yanlara doğru veriyor.
bu konu da ne yapabilirim sizce.
e bebekten almıştık. iade kabul ederler mi acaba ya da değişim

edit : aradım mağazayı. faturası ile beraber getirin servise gönderelim dedi. 21 gün yasal süresi var ama 1 hafta içinde gelir servisten dedi. olur umarım

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım benim.

Evet hatırlıyorum anti faktör xa testini.

.

Benim 20 Ocakta detaylı ultrason kontrolüm olacak Bir de üç boyutlu ultrason var sanırım ona giden oldu mu? Kaçıncı ayda yapılıyor hamişler
Benim doktorum son 3-4 randevumdur 3 boyutlu ile de bakıyor az da olsa onun bir zamanı yok sanırım doktorun kendi insiyatifinde..

Kızlar çok dikkat edin bu ara kendinize, etrafımda o kadar fazla covid haberi alıyorum ki birkaç gündür iyice arttı. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreci

Ay evet canım yaa, maalesef çok arttı vakalar.

Biz Çarşamba günü 3.aşımızı olucaz inşallah.

.

Üzülme 3 boyutlu bende var ama renkli değil kızların ki gibi..

Ben hep nane yağlı kullanıyorum maskeyi.. Baş ağrısı yapıyordu normalde maske.. beni rahatlatmıştı nane yağı

Evet haftalık çalışma saati dolmamış oluyor, acaba pzt günü gel o süreler için telafi çalışması yap diyebilir mi? Sanırım böyle olmalı.

Ya da ücret kesintisi mi ister. Ama kanundan doğan bir hak için ücret kesmek de olmaz. Bu mantıklı gelmedi. Emin olamadım ben de ya.

Sanırım uygulanabilir olan 45 saati doldurmak için diğer gün gelip çalışma yapılması. Orada da şöyle bir saçmalık oluşabilir örneğin, işyeri pazar pzt kapalıysa nasıl bir telafi olacak?

Arkadaşımızın durumunda ekstra bir gün gelmek daha zor olur o sebeple şöyle bir şey geldi aklıma. Öğle tatilinde yarım saat çalışıp erken çıkmayı talep edebilir gayri resmî bir şekilde tabi. Ama öğretmense fiilen öğle tatilinde de bir iş yapamaz. Evrak işi falan oluyorsa onları talep etse belki?

Tamamen yorum yapıyorum ben de

evet ben de çok arada kaldım. mantık olarak yarım saati talep etmemesi gerekir çünkü 45 saati doldurmuyor.
2. bir görüş almak istedim ben de :)

evet ben de çok arada kaldım. mantık olarak yarım saati talep etmemesi gerekir çünkü 45 saati doldurmuyor.
2. bir görüş almak istedim ben de :)
Keşke hamile olanlar hiç işe gitmese evden çalışsa resmen eziyet geliyor her gün sabahın kör karanlığında yola düşmek.

Ben Eskişehir’e taşınalı 1 yıl oldu. Ondan önce istanbuldaydık. Günde 2 saatim gidiş dönüş yılda geçiyordu. Resmen o çile yüzünden çocuğa niyetlenmemiştim.

O sebeple hele yol çeken hamileler varsa aramızda Allah kolaylık versin diyorum

Eskişehir'e bayılıyorum tam bir öğrenci şehri enerjisi çok yüksek

Eskişehir'e bayılıyorum tam bir öğrenci şehri enerjisi çok yüksek
Evet gerçekten güzel bir şehir, medeniyete geldim gibi hissediyorum

İstanbulu çok severim üniversite hayatım, sonrasında 3 yıl çalışma hayatım istanbulda geçti. Ama beni çok yordu.

Evimin dibinde içinden Porsuk çayı geçen kocaman bir park var şimdi. Tek hayalim bebeğimi arabasına koyup onunla gezmek. İstanbulda oturduğum yerde öyle bir yere gitmek için araca binmem gerekiyordu.

Daha almıyorum ama bu durumda sürekli araca araba koymayacaksam bana hangi bebek arabası mantıklı

Ayy gerçekten öyle. ben o konu da çok şanslıyım evim işime resmen 5 dklık mesafede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…