Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Soracağım 20 Ocakta randevum... Evet doğru hatırlıyorsun dev bir miyomum var bebişten büyük sanıım 10 cm civarında
Ben de geçen yıl 6 ve 4 cmlik iki miyomumu aldırmıştım. Şimdi de tam rahmin tepesinde var 3 cm İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci. Doğumda alınma durumuyla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz?

Hayurdur inşaallahh bebimm birşey yok inşaallahh ne sonucu bu
Nifty canım
Benim kuzenin 8.aya kadar geçmedi bulantısı bende geçen bıraktım hapı bulantı başladı hala içiyorum. Ama senin işe yaramıyormuş o da sıkıntı
Ya işe yarıyordu yine böyle oldu anlamadım ama yoruldum yani sekizinci aya kadar nasıl dayanmış
bir kere mc chicken yesem ne olur?
Bir şey olmaz üç dört kere kova gömdüm yine üç dört kere de hamburger çok da güzeldi
Afiyet olsun

Güzel çıkacak sonuçlar bitanemm durr hemen evham düşünme

Kötü ya valla senin için

Kuzum sen demir ve vitamin içmeye başlayınca mı öyle oldun. Onlardan dolayı artmış olabilir mi?

Ben de geçen yıl 6 ve 4 cmlik iki miyomumu aldırmıştım. Şimdi de tam rahmin tepesinde var 3 cm İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci. Doğumda alınma durumuyla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz?
Senin ki oldukça küçük bence bir problem olmaz. Benim ki 10 cm rahim ağzındaymış şimdilik bebeğe zararı yok ama normal doğuma engel olabilirmiş... Doğumda alacağını söyledi. Eğer bir aksilik çıkmazsa tabi... Senin ki çok küçük almasa bile olur bence....

kızlar bana fikir verebilir misiniz ?
2 şubatta eşim ile 2. evlilik yıldönümünü kutlayacağız. daha doğrusu ben 02.02.2020 olsun diye bu tarihte nikah kıymıştık. 4 temmuzda da düğünümüz olmuştu :)
ama biz her ikisini de kutluyoruz.
şimdi 11 şubatta da eşimin doğum günü var.
ben ne hediye alacağım ya.
böyle 1 tane güzel bir hediye alıp hem evlilik yıldönümünü hem de doğum gününü aradan çıkartasım var :)
fikirlerinize açığım :)

bir kere mc chicken yesem ne olur?
Gömm gitsin bende yiyorum canım isteyince.Önemli olan haftada 2-3 kez yememek bence herşeyin fazlası zarar
Yaaa benimde eşimin 16 ocak doğum günüü bende hediye arayışındayım güzel fikirler çıkarsa bende nasipleneyimm

teknoloji sever mi? ben bi keresinde akıllı saat almıştım telefonla entegre olsun diye, bazıları yürüyüşünü nabzını falan sayıyo çok güzel

daha önce yine apple tv almıştım

teknoloji seviyorsa ve saat ya da bileklik takıyosa akıllı saat alabilirsin, sevdiği parfüm varsa olabilir,
sırt çantası kullanıyorsa kaft'ın çok güzel renklerde sırt çantaları var
sevdiği spor ayakkabı varsa bebekten dolayı ertelediği falan, onu da alabilirsin

ne seviyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…