Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Gerçekten çok tuhaf. İlaç stokta yok ne demek.

Sanki elbise alıyoruz.

.

ben sonlara doğru alıcam 53,85 olmuşum roket kadar hızlı gidiyorum her aya 1 kilo olması lâzım galiba normalde ben o sınırı çoktan aştım

siz bulursanız link atın kaydedelim

ben sonlara doğru alıcam 53,85 olmuşum roket kadar hızlı gidiyorum her aya 1 kilo olması lâzım galiba normalde ben o sınırı çoktan aştım

Ben de galiba 1 kilo daha aldım.

Doktorcuğum pek hoşlanmayacak bu durumdan.

11 günüm var, belki veririm.

.

Bende 62 kg hamile kaldım şu an 66 kg olmuşum bakalım muaneye kadar kaç olucam

Annem kg olayını hiç sevmez bana kg aldığımı çok alma dedi anne iki tane bebek taşıyorum çok normal dedim

kitaba daha dün başladım ama akıcı bir dili var hemen gidiyor. bitirmedim henüz ama yarısındayım. geldiğim yere kadar olanı söyleyeyim 5. aydan itibaren ayırın diyor. ama ben sanırım en baştan itibaren ayırıcam :)
kitap genel olarak uyku eğitimini kapsıyor.
Sinem Gerger Akınal - Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabın adı da

Gece çok sık uyanıyorlar başka odaya gitmek de zor oluyor ilk dönem için bana göre anne yanı beşik ile daha ideal.Ama uyku eğitimi önemli çok doğru birşey yapıyorsun.Memede asla uyutma

Gece çok sık uyanıyorlar başka odaya gitmek de zor oluyor ilk dönem için bana göre anne yanı beşik ile daha ideal.Ama uyku eğitimi önemli çok doğru birşey yapıyorsun.Memede asla uyutma
işte kitapta tam olarak bunu anlatıyor. tabi siz tecrübelisiniz benim ilk bebeğim olucak kısmetse ama kitap diyor ki her mıkırdanma uyanma değildir. şimdi böyle benim anlatımımla olmaz kitabı ben sevdim bilmiyorum tecrübesiz birisi için yol gösterici bence :)
zaten aynı oda da yatsak yataktan kalkacağım bebeği almak için. 2 adım fazla yürür direk yan odama geçerim diye düşünüyorum. çünkü yan yana odalar :)
ve evet kitapta kesinlikle meme de uyutmayın diyor :)

Kız bazen sana çok acıyorum aramızda en geç gidebilen en geç cinsiyeti öğrenen olacakta sensin
Ennn geç sanırım benim ya gitmeme yaklaşık daha 2 hafta kadar var bebem ufak diye tam bir şey demedi çıkıntı var gibi dedi ama emin olamıyorum kesin demeden

Ben olsam çoktan yedek doktora gitmiştim hiç sabrım yoktur
Buradaki tıp merkezindeki doktor ayrılmış. Özel hastaneler de bana 1 saat uzaklıkta ona da eşimin götürmesi lazım. Geçen kan vermek için devletteki doktora göründüm o da göremeyince daha doğrusu söylemeyince zorlamadım. Adrenalin yükseltiyorum

Tecrübe tek başına etken değildir bilinçli anne olmak da önemli kuzu. Kendini geliştiriyorsun çok güzel birşey. Zaten bebek kendisi karar veriyor bazı şeylere. Bebekler inan ki bazı karakter özellikleri ile doğuyorlar.
Ama duygusal gelişimi açısından ilk 6 ay odaları ayırmayın diyordu tanıdık bir çocuk psikoloğu.Ben de 19 aylık olduğunda odasını ayırmış olacağım bebiş doğmadan:) Önceden oda yapmış olsaydım daha erken ayırırdım tabi

Reactions: kdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…