Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ben hep buldum eczanede kuzum bittiğinde de hep getirdiler sipariş verdiğimizde

Yaaaa yerim o adamını Ya ne güzel anlıyorsun nerede olduğunu ben hiç anlamıyorum bana karnımın heryeri sert geliyor ufff

Kuzum benim yanlar bomboş, ortası da ayva göbeğinden hallice ve yumuşak.

Şu an o yağlı kısımda kayboldu.

Ama genelde sağda duruyo benimki, o zaman net anlıyorum işte.

.

Ben de arıyordum getiriyorlardı bakalım öğlen oradan gelecek habere göre diğer yerleri arayacağım.
Ben hep buldum eczanede kuzum bittiğinde de hep getirdiler sipariş verdiğimizde
Kuzum bugüne kadar ben de hiç sıkıntı yaşamadım ilk defa böyle bir şey dedi eczacı bakalım bulunur bir şekilde diye düşünüyorum. Siz de temkinli olun diye yazmak istedim

Evet çok da kaliteli kıyafetler. 0-3 aydan ziyade 3-6 ay daha çok kullanılıyor.Çok çabuk büyüyorlar.
Evet evet internet sitesinde patikli altları kalmamış mağazadan aldım birçok marka var ve gercekten uygun fiyata bulunuyor 3-6 aldım 0-3 ayda da kakalar falan çok çıkıyor diye en az 5 6 tane al dediler bakalım tecrübeli annelerin yorumuna göre alıyorum sımdılık :)

İşte allah ol derse olur benimde 4 senenin sonunda oldu hemde rabb'im verirken bir tane de bedava verdi sabretmiş buda hediyesi demiştir şükürler olsun verene

Kuzum benim yanlar bomboş, ortası da ayva göbeğinden hallice ve yumuşak.

Şu an o yağlı kısımda kayboldu.

Ama genelde sağda duruyo benimki, o zaman net anlıyorum işte.

.
Canan belki bebişin bilerek tekme atmıyor
Sen bana bebek değil kesinlikle o göbek demiştin annnee diyordur

Evet canım, temkinli olmakta fayda var.

.

Söyle muhakkak canım, magnezyum verebilir.

Kramp giriyo muhtemelen.

.

Neyseki kız kardeşim eczacı kafam rahat kendisi doğuda ama telefonla da hallediyoruz
Eşimde eczacı kooperatifinde oda var ilaç konusunda zenginim

A.aaaa pentide hiç aklıma gelmedii
Bide ordan sütyen aldım indirimli diye göğüslerim olmuyorduu hem emzikli hem normal şekilde aldim beraber indiirmliydi 2 tane aldım
Hiç aklıma gelmedi o an bu
Nekadara aldın pekii
Çokgüzelmiş güle güle kullann❤

Canım sen iğne yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…