- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #27.541
Hayır canım neden ki ?Canım sen iğne yapıyor musun?
ben yapacağım canım. evim 2+1 dubleks. yatak odası banyo ve 1 tane oda yukarıda. aşağıda da yaşam alanı var mutfak ve salon. biz boş olan odayı kedime tahsis etmiştik. oda da 1 tane tek kişilik bazalı yatak var(bunu misafir falan geldiğin de kullanır diye tutuyoruz). bebişe biz yatak almadık yeğenimden kalan duruyordu onu da odaya çıkartıp koyduk. bir tane de dolap alacağız. ben direk uyku eğitimi ile başlayacağım. dün hatta bununla alakalı bir kitap okumaya başladım. normalde 5. aydan sonra öneriyorlar ayırmayı odaları ama yeğenim de ilk doğduğu anda itibaren ayrı odalarda yatmıştı annesi ile. odaların ikisi de yan yana olunca bebeğin ağlama sesini duyarım zaten kamera almıştık onu da ayrı açarım.Kızlar bebek odası yapacak olan varmı? Benim evim 2+1 . 1 odası misafir odası 2 tane baza var ve epey küçük bir oda. Bazalarin bitanesini çıkarıp bebek odası yapmalı mıyım sizce? Yoksa acele etmeye gerek yok mu zaten belli yaşa kadar odamda besiginde uyur diyorum? Siz neler yaptınız ❣❣
aaa geçmiş olsun kuzu.Kızlar yirmi dakika yürüyüş yaptık, dönüşte de markete uğrayalım dedik.
Nasıl kötü oldum anlatamam.
Şekerim düştü heralde, böyle gözlerim karardı, başım döndü, midem bulandı falan.
Esnemeye başladım sonra.
Çok garipti.
Geldim şimdi yatıyorum.
Tek başıma yürüyüş yapamazmışım, bunu anladım.
.
kız ne misafirmiş bu böyle. bilmiyorlar mı hamile olduğunu. artık misafir değil sizinle evin için de yaşayan birileri olmuş :)İyiyim bende canım onlara misafir demeyelim15 gün oldu daha da gitmeyecekler böyle misafir mi olur
aa başın sağolsun kuzum. dün akşam yazdım sana ama buraya girip okumamıştım.kuzum 4-5 gündür gerçekten zor şeyler yaşıyorum. Psikolojim altüst olmuş durumda.
Geçen hafta işyerinde mesai arkadaşımı kaybeytim. 10 yıldır yan masamda oturuyordu. Zaten en ufak şeyi bile ağır yaşıyoruz hamileliğin etkisiyle, bunu kabullenmekte çok zorlandım.
2 gün geçmedi oğlum influenza oldu. Ateşi çok yüksek 2 gecedir hastanede yatıyoruz. 40 40.5 falan ateş. 38.5 olunca seviniyoruz. Bugün bende de boğaz ağrısı öksürük falan başladı. Galiba bana da bulaştı ateşim çıkacak diye çok stres oldum.
Herşey üstüste geldi. Hiç bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir kontrollerden güzel haberler gelmiştir hep
Yokluğumu da birtek sen farketmişsin sanırımşuan çok duygusalım herşeye ağlıyorum ♀
Appppla, 17 haftalık kaç aylık oluyodu?
.
bize gelişi 5 zaten
siz var ya sizzz çok fenasınız hasdkjhakljasksla
ayyy ben de yarın çıkacağım alışverişe. artık hiç bir pantolonum olmuyor. fermuarları açık geziyorum resmen haahhhaBen de tayt alıcam yarın. Varsa bi linkiniz alırım
benim de etmiyor canım ben de duymuyorum hareket.Kızlar 18. haftaya girdik ve benim bebiş hala hareket etmiyorRandevum Cuma günü inş sıkıntısız atlatırım.
ben sabahlık almadım.Kızlarrr aranızda sabahlık aldınızmı hiç hastanede rahatlık birşeyy yada negibi önerirsinizz pekii
ayy ben de gece 5te uyandım. mide ağrısı ile kalktım tahin yedim biraz kendime geldim.Yine uyuyamadımama nedeeeen
benimde sabah rutinim
işyerinde hem kahvaltı yapıyorum hemde gece kuşlarının iletilerini okuyorum :)
haahha yalnız değilim :) :) :)Aynen valla ben de kahvaltı yaparken işyerinde kk okumaca
Amaaann napalımm anca olurr erken gitsem bi erkek dicek ondan sorna geç gitsem kız dicek kafamı karışıcak sonra neler duyuyoruzzz burdaKız bazen sana çok acıyorum aramızda en geç gidebilen en geç cinsiyeti öğrenen olacakta sensin
Anasının nazlı oğluşu oda kız seçmekte zorlanacak anasının oğluuu
Evet, olabilir.
Resmen oyun oynuyo benimle yaa.
Bekliyorum ya, ısrarla saklanıyo.
.
Sen yine de bebeğin organını damgalı mühürlü iste rahat etAmaaann napalımm anca olurr erken gitsem bi erkek dicek ondan sorna geç gitsem kız dicek kafamı karışıcak sonra neler duyuyoruzzz burda
Anladım şişme vs varsa dolaşımla da ilgili olabilir diyecektim hamilelikte kan basıncı değişiyor ya.Bilmiyorum doktoruna mesaj atabiliyorsan sorabilirsin.Hayır canım neden ki ?
A.aaaa pentide hiç aklıma gelmedii
Bide ordan sütyen aldım indirimli diye göğüslerim olmuyorduu hem emzikli hem normal şekilde aldim beraber indiirmliydi 2 tane aldım
Hiç aklıma gelmedi o an bu
Nekadara aldın pekii
Çokgüzelmiş güle güle kullann❤
Hahah delii alıştık artık kankeeyyyySen yine de bebeğin organını damgalı mühürlü iste rahat et
Evet yazayım canım, yine de haberi olsunAnladım şişme vs varsa dolaşımla da ilgili olabilir diyecektim hamilelikte kan basıncı değişiyor ya.Bilmiyorum doktoruna mesaj atabiliyorsan sorabilirsin.
Hahah delii alıştık artık kankeeyyyyheray kocaman göreceğukk fenamıı
Beklee kızzz hiç belli olmazzzzÇok teşekkür ederim canım.
Sabahlık 91, gecelik 83’e gelmişti.
Beyaz bi tişört aldım içine, beyaz bi alt pijama veya eşofman gibi bir şey bulursam güzel olucak.
Asıl başka yerde lohusa takımı beğendim ama 500 civarıydı.
İndirime girer belki diye bekliyorum.
.
Ayy evet evet resmen kramp mıdır nedir sanki kan akışı donmuş çözülmeyi bekledi gebelikten önce hiç yaşamadım
Ne güzel şanslısın kuzumNeyseki kız kardeşim eczacı kafam rahatkendisi doğuda ama telefonla da hallediyoruz
Eşimde eczacı kooperatifinde oda var ilaç konusunda zenginim
Hahahahah herkes kız diyoor sen nediyorsunayy hadi bakalım gelsin o gün çok merak ediyorum inan
Sade maden suyu hiç içemiyorumMerak etme kuzum, önemli bir şey değildir.
Kramptır muhtemelen, onun da çaresi magnezyum.
Sen doktora gidene kadar 2 günde 1 maden suyu iç, o da iyi gelir.
.
o kadar haklı bir yakarış kiNe güzel şanslısın kuzum
Ama işte kimsesi olmayanlar, ulaşamayanlar için de sistemin böyle tıkalı olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bizim de var tanıdık bir şekilde buluruz da. İlaç bu yıl olmuş 2022 sağlık konusunda böyle şeyler olması bana biraz tuhaf geliyor
Bana da kız gibi geliyor ama her an herşey olabilirHahahahah herkes kız diyoor sen nediyorsun
Anasının nazlı oğluşu oda kız seçmekte zorlanacak anasının oğluuu
Geçen makas testi yaptı annem bana makasa oturmuşum kız çıktı bakalım doğrumuBana da kız gibi geliyor ama her an herşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?