Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Banada o çıkıntıyı gösterdi cinsiyeti öğrenemedik o zaman erkekte olabilir kızda demişti

Kıvamı nasıl canım benim en takıldığım o krem gibi olanlar yetersiz geliyor bana çok kuru cildim var çünkü

Zırrr deli üye baska yok zaten
Benimde kurudur aslında kıvamıda baya katı amaa baya nemlendiriyorr kuzu yaa 2 güne bile yetiyo o derece bilemedim şimdi seninkine bukadar kuruysa bence olurr gibii

Çıkıntı pipiye diyorlar ama bazen erken olduğu için kordonu benzetiyorlar burdaki bir kaç kızlara pipi resmi verdiler

Kızlar hangi kitapları okuyorsunuz? "30 Milyon Kelime" bebeğin 0-3 yaş beyin gelişimi için okunması gereken güzel bir kitap bu aralar onu okuyorum tavsiye ederim. Sizlerin okuduğu kitaplar varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Benimde kurudur aslında kıvamıda baya katı amaa baya nemlendiriyorr kuzu yaa 2 güne bile yetiyo o derece bilemedim şimdi seninkine bukadar kuruysa bence olurr gibii
AA super ben kremsi kıvamı vardır diye hiç yanaşmadim ondanda sipariş ediyim birde bagder belly butter da aldım ikisini birlikte kullanırım

Reactions: Jou
Walla canım elimde 6 kardeş büyüdüğü için kitap bana mantıksız geliyor yine kendi bildiğimi yaparım bazen çok mıy mıy abartılı geliyor kitaplar

Her an her şey olabiliyor bizim grupta o işler karışık

Reactions: kdv
Walla canım elimde 6 kardeş büyüdüğü için kitap bana mantıksız geliyor yine kendi bildiğimi yaparım bazen çok mıy mıy abartılı geliyor kitaplar
Kız ben de 1 tane büyüttüm kitapta yazanla birebir zaten büyümüyorlar:) Bebeğin psikolojik ve fiziksel gelişiminde bilinçli hareket etmek de önemli. Fazla bilgi göz çıkarmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…