Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Organik zaten bager sabah aksam ayarlarım cnku sadece karnıma sormuyorum ki heryere catlamasın diye henüz kilo almadım ama bianda buyuyor dıye korkutuyorlar
Olsunn bee kuzumm bekledik bebişimizii herşeyin hayırlısıı
Ben sürüyorum ama bakalım işe yariycakmı
Genetik olarakta etki göstermeyebilir yanii napalım çatlarsada yapcak birşey yok

Burda devlette de ebeler doğurtuyormuş öyle duydum doğru mu bilmiyorum. Sorunsuz güzelce kucağına alırsın inşallah canım
Bana önce bi doktor kız dedi başka bi doktor erkek dedi başka bi doktor yine kız dedi bugün sonucum çıkarsa kesin öğrenicem inşallaj
Evet canım ultrasonda görünüyor. Benimki tam rahmin tepesinde top gibi siyah bir karartı. Olsaydı doktorun söylerdi endişelenme hiç. Benim vücudum üretiyor bunu malesef
Benim de kist vardı da bebek büyüyünce gözükmüyor rahimin arkasında kalmış olabilir dedi doktor benimki de siyah bir toptu ondan sordum

Allahıııım maşallahh top gibi yaaa
ivettt :) ama kalktığımda göbek belli olmuyor hahahaha ancak oturunca :)
artık resmen ben buradayım diyolar
ayyyy desinler desinler ben her gün bakıyorum çıksın artık diye :)

Amaniinn maşallah masallaaahhh çok kibar bir gebişkooo
ayağa kalkınca resmen göbiş gidiyor hahaha :)
Şuraya da bir anne&oğul bırakalım
yaaa maşallahh çok güzelsinizzzzzz
Çok tatlısınız göbeklerin en sevilen haliiiii
yavaş yavaş çıkıyorlar :)
Kızlar çatlak oluşmaması icin ne kullanıyorsunuz yeri gelmişken sorayım dedim
ben mustela ve johnsons baby kullanıyorum

Ben kullanmıyorum ama burda bi ara bulamayan çoktu

Benim gibi sarı beyaz yeşil aldım hep. Kız dedi hala emin olamıyorum eşimden dolayı

Hahaahahaha keşke biraz kandırsaydım eglenceli olurduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…