Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hepimize maşallah canımm beniiimm

Reactions: kdv
Canım benim hepimize maşallah bal taşıyoruz ballll yerim onlariiiii

Kızlar 16 haftalıkken doktorum 4 hafta sonra detaylı ultrason demişti.2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim.Siz kaç haftalıkken detaylı ultrasona gireceksiniz?
bana da 4 hafta sonra detaylı demişti canım.
20+2 gibi falan gitmiş olcağım sanım
21 ocakta
her gittiğimde günü değişiyor bebişin. 15+6 diye gitmiştim doktora 16+4 çıktım. doktor ortalaması olarak 16+2 alalım demişti.
ben de 16+2den saymaya başladım.
aaa kız göbişi böyle mi oluyor :)
top gibi sanki benimki :)
ayağa kalkınca yok ama birkaç güne o da çıkar eminim :)
valla biz pipiyi gördük ama sonradan kız olmasın bu :)

Yok pipi göbüşü o top gibi
Gerçi göbeğe göre yorum yapılmaz benim kızımda da top gibiydi doktor bile cinsiyeti bilmesem göbeğe bakıp erkek derim demişti

Allah Allah nedenki acaba ya? Yediğin bişey falan mı dokundu ya da üşüttün mü acaba

İlaçlar falan yapmasın canım benim kan ilacı gündüz içince midemi çok bulandırıyor gece içiyorum

Canım yaa, çok geçmiş olsun.

Düzelir inşallah, dur bakalım.
Olmadı ilaç kullanırsın bulantı için.

.

Kızlar 16 haftalıkken doktorum 4 hafta sonra detaylı ultrason demişti.2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim.Siz kaç haftalıkken detaylı ultrasona gireceksiniz?
Ben detaylı için randevu aldım da doktorun sekreteri ben ayarlıycam tarihinizi dedi son adet tarihimi istedi kilo boy istedi kilolu olanlarda erken yapmıyoruz dedi bana 23+5 e randevu verdi te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…