Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay çok bakamıyorum bu ara buralara, atlaya atlaya okuyorum mesajları

Paso bebek esyalari takipteyim, işimi bitirip oturuyorum İnternetin basina:) hastane çıkışları, oyun halilari oooo

beğendiklerini paylaş barii

ben oyun halısını hallettim ve o kadar güzel ki yaaa
eşimin annesi anne yanını almak istedi, o çok pahalı biz alalım dedim kıyamadım, ona oyun halısını aldırdım amaa öyle güzel kiii

Onu bende yaşadım çok zor bulunuyor maalesef. Doktorumun dediğide yapacak birşey yok bulunacak. Onun yerine clexane yada enox bak dedi ama o grup hiç yok.

Yaaa, çok üzücü canım.
İnşallah bir an önce düzelir durumlar.

.

Murphy nasılsın nasıl oldun

Çok şükür canım iyiyim. Bacak destek yastığı aldım rahim uzunluğunu arttırmaya yarıyormuş inş işe yarar cuma günü kontroldede güzel haberler alırsam kafam daha rahat olacak

Eee, hani oyun halısını göremedik.

.

ahahaa hemen ekliyorum, iki tarafı da kulllanılıyo, kalınlığı çok güzel, o kadar kalın olacağını düşünmemiştim ve fermuarlıymış ona dikmat etmemiştim çok sevindim, kirlenirse yıkanabilir

odayı bi badana boya yaparsak sererim

Çok şükür canım iyiyim. Bacak destek yastığı aldım rahim uzunluğunu arttırmaya yarıyormuş inş işe yarar cuma günü kontroldede güzel haberler alırsam kafam daha rahat olacak
İnanıyorum senin kız güçlü güzel haberlerle geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…