Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende 80 ne aldım kızzzz

Ama hem emzirme şekli hem normal kullanmak için aldım şimdiden çok rahatt bulamadım bulsam atıcaktım sana linki
Şunları almıştım aşşırı rahat

Eklentiler

• 5CA8D1C8-5410-4768-81C8-B570674A534D.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 51
  • FEB5089F-AC24-4943-A121-9DE179D28C2E.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 51
Tatlım dayanilmayacak gibi bir ağrı mi? Ara ara batmalar oluyor ama çok ağır şekilde değil. Ve uzun süreli değil. Senin tam olarak nasıl. Endişe ediyorsan randevunu erkene al canım.
Dayanilmayacak kadar değil ama rahatsızlık verecek boyutta ve geçmiyor hep var. Parol içiyorum o da fayda etmiyor. Kanamam yok diye üstünde durmadım ama bi endiselendim sürekli olunca. Eşim de acile gidelim diyor randevum cuma günü erkene almam imkansız full dolu

Ben bi beta baktırmaya gittim daha da gitmedim çağıranda olmadı bi aşı için geleceksin dediler
Bende yakalandım en sonunda benimkilere bekliyorlar bu hafta ama hiç gitmek istemiyorum ben hiç sevmem doktora gitmeyi falan fobim de var az biraz keşke seninkiler benim olsa

Yeterlidir sen korkma ferah tut içini

Bende tam yazmıştım sana. Sürekli mi oluyor ara ara mı?

Baska bir doktor ayarla ona görün o zaman canım. Ne desem bilemedim. Yani geçmesi lazım ama bilemedim ki . Bazen acilde kd doktoru olmuyormuş arayıp o şekilde gidebilirsin. Kaç gündür var bu ağrıların?

Sürekli var ama dayanamayacak kadar şiddetli değil,rahatsız edici düzeyde
Benimde bayadır yoktu pazar günü ve dün biraz vardı. Çok şiddetli değildi ara ara geldi gitti. Bence biraz bekle artarsa git doktora büyüyordur minnak yer açıyordur kendine

Baska bir doktor ayarla ona görün o zaman canım. Ne desem bilemedim. Yani geçmesi lazım ama bilemedim ki . Bazen acilde of doktor u olmuyormuş arayıp o şekilde de gidebilirsin. Kaç gündür var bu ağrıların?
3 gün önce birden karnımda bebek 360 derece dönmüş gibi garip bir his ve ağrı oldu. Karnıma baktım baya sivrilmisti toplanmıştı. 1,2 saat uzandım karnım normale dönmüştü, ağrı devam ediyor 3 gündür
Kadın doğum acil var burada doktor da oluyor hep ama virüs var malum,kanamam da yok,boş yere gitmek istemiyorum. Ama korkuyorum da

Benimde bayadır yoktu pazar günü ve dün biraz vardı. Çok şiddetli değildi ara ara geldi gitti. Bence biraz bekle artarsa git doktora büyüyordur minnak yer açıyordur kendine
İnşallah öyledir canım bende öyle düşünüyorum ama bir korkmadım da değil

Bilirim kız onu halam onla diyet yapardı
Sütle karıştırip içerdi diyetisyen vermişti
Evet bende gördüm kahveye falan katıyorlar. Al bi dene ben 2 kavanoz almıştım daha 1.nin azıcık bişeyini kullandım baya bereketli bişey. Beni de iyi nemlendiriyor

Reactions: Jou
İstersen sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilirsin kuzum bu da bı alternatif. Zaten muayene de yaklaşmış. Belki bebekteki yer değişikliği rahmini zorlamış olabilir. O yüzden kas ağrıları olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…