Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Iyi fikirmis buda
Bende ordan aldım geçen indirim vardı vallahaa okadar rahatkiii
Eveet ben 80₺ e aldım geçen 33e düşmüştü
Yaaaa benimki de biraz çatlaklar vardı doğum zamanı düşünemiyorum her gün krem sürmeye çalışıyorum o yüzden

Eveet ben 80₺ e aldım geçen 33e düşmüştü

Yaaaa benimki de biraz çatlaklar vardı doğum zamanı düşünemiyorum her gün krem sürmeye çalışıyorum o yüzden
Bende 80 ne aldım kızzzz

Ama hem emzirme şekli hem normal kullanmak için aldım şimdiden çok rahatt bulamadım bulsam atıcaktım sana linki

Saoalsın kuzum halılar kaldı artık mermerleri eşime domestoslu su ile sildirdim. Veteriner arkadaşı ile konuştu. Kumaşları alkolle, mermer gibi yerleri çamaşır suyu ile temizlersiniz demiş. Korkmasın gibi bişiler demiş. Doktoruma da yazdım. Bağışıklığın var endişe etme, temas edilen yerleri sildiyseniz yeterli dedi. Pirpirikli olunca çok detay düşünüyorum mesela görmediğim nereye dokundu diye sıkılmama sebebiyet veriyor buda.. Benim gibi sıkıntı yaşayanlar için detaylı yazayım bilgimiz olsun

Sen hiç korkma eldiven tak bi güzel temizle. Ağzına da elini götürme zaten eldiven olcak

Selam kızlar,benim bir kaç gündür kasiklarimda çok ağrı oluyor,normal mi sizce ? Cuma günü de randevum var onu bekliyorum ama acile gitmeli miyim? Kasık ağrısı yaşıyor musunuz sizde ?

Sen hiç korkma eldiven tak bi güzel temizle. Ağzına da elini götürme zaten eldiven olcak
Allahtan evde tek kullanımlık eldivenlerden vardı. 2 kat geçirip sehpayı kafesi üstündeki eşyaları sirkeyle sonra da kolonya ile sildim. Sürekli elimi yıkayan biriyim Allahtan.. Eşimde biraz önce geldi bazı mermerleri çamaşır suyu ile paspaslattım. Mutfak tezgahını da kolonya ve Bulaşık deterjanı ile sildirttim elimden geldiğince. Camları da açtırttım. Umarım yeterlidir.

Aynen magnezyum içmeye başlayınca kesilir muhtemelen

Valla resmen çoğumuz da değişiklik oldu

Portakal da güzel olur bak mantıklı

Ne demek canım haber edersin bizi. Umarım ihtiyaç kalmaz ve bu sıkıntı en sürede ortadan kalkar

sweetgirlcandy canım merhaba. Direkt yazınca kimse görmüyor bende sana yazayım dedim. Bir kaç gündür ciddi kaşık ağrılarım oluyor. Cuma randevum var ama sence acile gitmeli miyim ? Senin de kasık ağrıların oluyor mu ? Çok endişeliyim

kızlar 2li test sonucum e nabızda çıktı ama hiçbir şey anlamıyorum papp-a ve beta kaç olmalı :/
kuzum geriden geliyorum, belki cevap verilmiştir, verildiyse görmezden gelebilirsin

e-nabız'da grafik çıkmıyo, hastanenin internet sitesinden e sonuç kısmından ya TC kimlik numaranla ya da hasta numaranla girip görebiliyosun grafiği

Tatlım dayanilmayacak gibi bir ağrı mi? Ara ara batmalar oluyor ama çok ağır şekilde değil. Ve uzun süreli değil. Senin tam olarak nasıl. Endişe ediyorsan randevunu erkene al canım.
Selam kızlar,benim bir kaç gündür kasiklarimda çok ağrı oluyor,normal mi sizce ? Cuma günü de randevum var onu bekliyorum ama acile gitmeli miyim? Kasık ağrısı yaşıyor musunuz sizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…