ben yapacağım canım. evim 2+1 dubleks. yatak odası banyo ve 1 tane oda yukarıda. aşağıda da yaşam alanı var mutfak ve salon. biz boş olan odayı kedime tahsis etmiştik. oda da 1 tane tek kişilik bazalı yatak var(bunu misafir falan geldiğin de kullanır diye tutuyoruz). bebişe biz yatak almadık yeğenimden kalan duruyordu onu da odaya çıkartıp koyduk. bir tane de dolap alacağız. ben direk uyku eğitimi ile başlayacağım. dün hatta bununla alakalı bir kitap okumaya başladım. normalde 5. aydan sonra öneriyorlar ayırmayı odaları ama yeğenim de ilk doğduğu anda itibaren ayrı odalarda yatmıştı annesi ile. odaların ikisi de yan yana olunca bebeğin ağlama sesini duyarım zaten kamera almıştık onu da ayrı açarım.
aaa geçmiş olsun kuzu.
tek yürüme sakın o zaman allah allah o an şekerin ya da tansiyonun oynadı herhalde.
kız ne misafirmiş bu böyle. bilmiyorlar mı hamile olduğunu. artık misafir değil sizinle evin için de yaşayan birileri olmuş :)
aa başın sağolsun kuzum. dün akşam yazdım sana ama buraya girip okumamıştım.
oğlun da en kısa zamanda iyileşir umarım
siz var ya sizzz çok fenasınız hasdkjhakljasksla
ben bilmiyorum valla 17+6 olmam lazım herhalde bugün emin değilim ahdfskjhak
bundan sonra ay may yok. kendin hesapla dicem karşımdakine ahdakjdhkasdj
ayyy ben de yarın çıkacağım alışverişe. artık hiç bir pantolonum olmuyor. fermuarları açık geziyorum resmen haahhha
bugün de kardeşimden kalan hamile taytı vardı onu giydim geldim işe.
ama o bile zor oluyor bana. kardeşimin bacakları çırpı gibiydi.
benim bacaklardan zor geçti. hatta daha böyle tayt var ama geçmedi bacaklardan ahdkadjas tek geçen bu :)
benim de etmiyor canım ben de duymuyorum hareket.
korkma ama 20. haftaya kadar hissederiz herhalde diye düşünüyorum.
ben sabahlık almadım.
çeyizimde alınan sabahlık takımı vardı onu giyeceğim sanırım.
daha yepyeni duruyor.
tek sıkıntı sabahlık uzun değil kısaydı ama bunu çokta dert etmiyorum.
My-little-bird
önerdiği bir tane pijama takımı vardı. trendyoldan onu almıştım pamuklu.
gecelikte kardeşimden kalan var ben sanırım kendime bir şey almayacağım.
ayy ben de gece 5te uyandım. mide ağrısı ile kalktım tahin yedim biraz kendime geldim.
sonra dal dalabilirsen uykuya.
bir ara dalmışım alarm çaldı sonradan
haahha yalnız değilim :) :) :)