Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağol canım kimse cevap vermemisti

Ay çok güzelmiş.

Ser de bi de öyle görelim.

Kılıf mı fermuarlı?

.

Sürekli var ama dayanamayacak kadar şiddetli değil,rahatsız edici düzeyde
Daha önce buna benzer bir ağrı yaşadın mı? Ekstra belinde ağrı var mı? Bebeğin bulunduğu bölgeye elini dokundurabiliyor musun yani orada da ağrı var mı? Çok soru sormuş gibi oldum üst üste kusura bakma

Son düzenleme:

Bende yakalandım en sonunda benimkilere bekliyorlar bu hafta ama hiç gitmek istemiyorum ben hiç sevmem doktora gitmeyi falan fobim de var az biraz keşke seninkiler benim olsa
Hiç sevmem bende doktora gitmeyi çok mecbura kalmadıkça
Çok şükür canım iyiyim. Bacak destek yastığı aldım rahim uzunluğunu arttırmaya yarıyormuş inş işe yarar cuma günü kontroldede güzel haberler alırsam kafam daha rahat olacak
Cuma çok güzel haberler al inşallah

Kayınvalidem ile kayınpederim canım 2,5 yıldır evliyiz ilk defa geldiler 1500 km yol gönülleri kırılmasın diye ses çıkarmıyorum. Bende oğlan annesi olacağım inşallah benim gibi bir gelinim olur

Gözünüz aydın canımm oh beee pembe oto koltuğu
Evet sevindim valla
Bu arada şu elbise LCW’da indirime girmiş kızlar, çok beğendim ama evde giyip gezmek için alınmaz heralde.

Eki Görüntüle 2981752
Lcw gittim bugün Hamile kısmında bir tane bile elbise yoktu de factoda da yoktu karaca3443 senin elbiseden alcaktım alamadm internetten bakılan
@kdv canım sen multivitamin olarak ne kullanıyordun bıraktın. Bende decavit varda imom bitti diyorum onunla devam etsem mi?
Canım benim doktor decavit boşuna içme demişti balık yağı yok gereksiz dedi attım ben de.
Canım ben gittim acile ta hamileliğin başında aynı ağırlarım vardı. Gidersen idrar tahlili yaparlar. Bir ihtimal Enfeksiyon olabilir o çok ağrı yapıyor eğer gidebiliyorsan acile bir git nolcak için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…