Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya ben az önce yanlışlıkla bozuk süt tattım. Geri hemen tükürüp su ile ağzımı calkaladim. yutmadigima emin değilim ama yutmadim gibi düşünüyorum sizce bisey olur mu?
Kızzz yok löplöp içseydin kötü olurdu zatenn
Tukürmüşsün bile birşey olmaz okadarda değill

Kızlar ya ben az önce yanlışlıkla bozuk süt tattım. Geri hemen tükürüp su ile ağzımı calkaladim. yutmadigima emin değilim ama yutmadim gibi düşünüyorum sizce bisey olur mu?

bir yudumdan bir şey olmaz kuzum

yine de arattım hep hamilelikte böyle senin gibi bir yudum içenler olmuş, bir şey olmaz bol su tüket demişler

Kızlar bende 13 haftalık oldum ama doktor hala belli değil dedi anlayan varsa benim ultrason kağıdınada bakar mısınız
Ekleme yapmamışsin canım ama kafa karışıklığı yaratma kendinde burda çok arkadaş pembe ipler alıp mavilere döndü
Kızlar detaylı ultrasonu her doktor yapıyormu yoksa perinatoloğamı yönlendiriyo
Kuzum benim doktorum perinatolog a yönlendirdi. Kendisi operatör Dr.
Eşin nasıl oldu bu arada?

Kendimi gördüm sanki Ben de böyleyim yaaa birkaç hafta önce çiğ köfte yedim diye mahvoldum. Geçen kapalı su içtim değişik kokuyordu. İçtikten sonra kokuyu aldım tüm gece uyuyamadım korkudan bence bişi olmaz çünkü tükürmüşsün bir iki damladan da sanmıyorum bir şey çıksın. Kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…