Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Güle güle kullansın inş ❤

Ben de bugün aldım oyun halisini, ekliyorum resmini. 1 ay önce ilk baktığımda 450 falandı birden bire katladı, daha da artmadan alayım dedim.Eki Görüntüle 2981954

harikaa sorma ben linki gönderdiğimde fiyatı farklıydı, onlar alırken farklıydı
1 haftada bile fiyatlar inanılmaz değişiyo

iyi yapmışsın alarak üstünde yuvarlansın, taklalar atsın minik kuzu

harikaa sorma ben linki gönderdiğimde fiyatı farklıydı, onlar alırken farklıydı
1 haftada bile fiyatlar inanılmaz değişiyo

iyi yapmışsın alarak üstünde yuvarlansın, taklalar atsın minik kuzu
Amin amin hepsi inşallah

Özellikle ilk çocuğa alışveriş yapanlara Allah yardım etsin, her şey öyle pahalı ki

hamileler aradında değilik bi telepati var galiba

ben erkek olduğunu öğrendiğimde Milan ismini de düşünmüştüm, hiç kimsede duymamıştım şehir ismi olması güzel olur diye düşünmüştüm ama çok yakın bi arkadaşımın kızının adı Mila olduğu için ondan görmüş gibi olmayayım diye vazgeçmiştim,
fulya zenginer hamile ya, çocuğunun ismini Milan koyuyormuş, hamileler arasında telepatik bi güç, iletişim var yani inandım

Ay buda güzel bi isimmiş bak

Vallahaa güle güle kullansuunn hele uşaaakkk

Ay buda güzel bi isimmiş bak

düşündüklerimde Aspen de vardı mesela, o da amerika'da karlar altında bi kasaba

ama işte yok pimapen yok, yok Aspirin yok bilmem ne dediler hevesimi kaçırdılar ondan da ama bence o da çok güzel bi isim
onu da duyarız mutlaka kesin bi yerlerden yakında

Ben de canım, 2 doz BioNTech oldum.

Çevremde vakalar çok arttı canım, riske atmak istemiyorum.

.
Evet canım haklısın benimde aynı şekilde tabiki kendini en iyi sen bilirsin bende bir süre daha bekleyip yaptıracağım zaten tetanozlari atlattıktan sonra. Şifa olsun inşallah

Evet canım haklısın benimde aynı şekilde tabiki kendini en iyi sen bilirsin bende bir süre daha bekleyip yaptıracağım zaten tetanozlari atlattıktan sonra. Şifa olsun inşallah

Hepimize şifa olsun canım.

Ben de bundan 4 hafta sonra tetanozlara başlayacağım inşallah.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…