Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok iyimiş kızzz daha onu bilmeden aldın şanslısın vallahaa

iki taraflı olduğunu okumamıştım mesela acaba hangisini gönderecekler demiştim meğer iki tarafı da kullanılıyormuş

ben kalın diye aldırmıştım sadece, tahminimden kalın geldi ve fermuarlı olması çıkıyor ve yıkanıyor olması da bonusu oldu

İşte kv demek hoş olmuyor böylesi annelere . Düşünceli kadınmış gerçekten kesesine bereket ne güzel kullanışlı birşey almış. Sağlıkla debelensin Ardencik üzerinde

Dur bakalım beni de yönlendiricekmi ay ben o stresleri kaldırabilitmiyim acaba eşim çok şükür iyi baya toparladı ama canı sıkılıyor işte
Hadi inşallah bir oğlum var bu 9 sene sonra tedaviyle oldu oğlum kız kardeş çok istiyor Allah sağlıkla gönlüne göre versin inşallah
Ayy yerim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sevindim valla boşver görüşme
Arada özlüyorum wc ye giderken uzaktan kesişiyoruz ilişkimize heycan geldi

İşte kv demek hoş olmuyor böylesi annelere . Düşünceli kadınmış gerçekten kesesine bereket ne güzel kullanışlı birşey almış. Sağlıkla debelensin Ardencik üzerinde

biz mümkün olduğunca iki tarafa da bir şey aldırmamaya çalışıyoruz her şey çok pahalı çünkü ama ilk torun olunca iki taraf da rahat durmuyo

Adam napsin hapis hayatı yaşıyor evde. Aman iyi olun da bu günler gelip geçer Allah'ın izniyle

Ahahahh bak her şerde bir hayır var demişler aşkınız alevlendi

Güle güle kullansın inş ❤

Ben de bugün aldım oyun halisini, ekliyorum resmini. 1 ay önce ilk baktığımda 450 falandı birden bire katladı, daha da artmadan alayım dedim.

Kızlar ya ben az önce yanlışlıkla bozuk süt tattım. Geri hemen tükürüp su ile ağzımı calkaladim. yutmadigima emin değilim ama yutmadim gibi düşünüyorum sizce bisey olur mu?
Yok canim bişey olmaz hamilelikte extra hassas oluyoruz ama plasente okdr muazzam bir organ ki bebege zararli şeyleri kolay kolay iletmiyor sarap bile icebilirsiniz bir bardak diyolar hamilelikte

Allahım ne kv ler var helal

biz mümkün olduğunca iki tarafa da bir şey aldırmamaya çalışıyoruz her şey çok pahalı çünkü ama ilk torun olunca iki taraf da rahat durmuyo
Ya durulur mu? Benim abimin ilk çocuğu olduğunda Allah Allah . ilkler başka oluyor ama gerçekten. Sevgisi bile bende bile ayrı.
Annem yanlarında şimdi ben halamları çok seviyorum babaanne diyormuş. Hepsi bal evlat ama herşeyde olduğu gibi ilkler hep özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…