Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dr bağışıklığın var demiş ya sanırım kanda biseye bakıp söylüyorlar acaba öyle mi ?

Dr bağışıklığın var demiş ya sanırım kanda biseye bakıp söylüyorlar acaba öyle mi ?
Evet ikili test için gittiğimde extra olarak başka değerlerede bakıldı. kanda anti toxoplazma IgG (daha önce geçirilmiş) ve anti toxoplazma IgM (şimdi ki durum) diye antikorlara bakıldı. Orda IgG referans değerinden büyüktü. Ona istinaden bağışıklık var dedi sanırım.

Aynen yapıldı da onun o olduğundan emin olamamıştım yani varsayalım bulaştı onu bile atlatabiliriz yani
Hamileyken bulaşmasını istemeyiz çocukta hasar bırakma olasılığı çok yüksek demişti doktorum. Bağışıklık varsa sorun yok zaten. Benim bağışıklığım yokmuş mesela daha çok dikkat etmeye çalışıyorum

Valla yeni isimler hemen duyuluyo ya birwz değişikmiş kuzu ama kulağa hoş geliyor ben de kızda pera ismini çok seviyorum

Ya kızlar bugün haberlerde ne gördüm kadın 5 aylık hamile kanaması oluyo doktora gidiyo düşük yapıyosunuz diyip doğurtuyolar kadını neyse kocası gidip mezar yeri ayarlıyo kucağında kefenle bebeği götürürken birden bebek ağlamaya başlamış şimdi hastanede gözetim altındaymış

ayy inşallah hayata tutunur daha çok küçükmüş

ben iki hafta önce doktoruma sorduğumda olabilirsin demişti sadece 3. doz covid aşısıyla araya en az bi 20 gün ver dedi
Ben daha doktorumla konuşamadım 3. doz için ama sanırım doktorlar olmamız yönünde. Hiç olup ağır belirti yaşayan biliyor musunuz? Biraz tedirgin ediyor ama olmamakta tedirgin ediyor
Zor durum gerçekten

Ay tüylerim diken diken oldu

Ben daha doktorumla konuşamadım 3. doz için ama sanırım doktorlar olmamız yönünde. Hiç olup ağır belirti yaşayan biliyor musunuz? Biraz tedirgin ediyor ama olmamakta tedirgin ediyor
Zor durum gerçekten
Canım korona daha kesin bi şekilde öldürdüğü için aşıyı olmakta fayda var Bana 2 doz biontech olduysan 2. Den 6 ay sonra 3. Ol demişti şubatta olucam. Kaç ay geçti senin ikinci dozdan sonra

şimdi baktım habere bebeği almasalar yani kürtaj yaptırmasalar gayet de annesinin karnında devam edecekmiş hayatına anladığım kadarıyla, öldü sandılar sanırım
çok büyük ihmalkârlık, bebeğin durumu şu an kritikmiş, her zaman umut vardır Allah'ım inşallah yaşar yavrucak

buradan çıkarılması gereken bence olumsuz konuşan doktorlardan sonra mutlaka 2. ya da 3 bi doktora danışmak lâzım
böyle bi ihmalkârlık olamaz

Canım korona daha kesin bi şekilde öldürdüğü için aşıyı olmakta fayda var Bana 2 doz biontech olduysan 2. Den 6 ay sonra 3. Ol demişti şubatta olucam. Kaç ay geçti senin ikinci dozdan sonra
Ağustosta olmuştum 2. Yi , 3. Hakkımda geldi 6. Ay mı olsam diye düşünüyorum. Hep aşımı olacağız böyle nereye kadar sürecek anlam veremiyorum gerçekten. Şimdi çocuklar arasında çok ölümler başlamış haberleri okudukça moralim inanılmaz bozuluyor.

yok yok okuma öyle şeyler

işe gidiyo musun, gitmiyosan ve kendini koruyabiliyosan o zaman bekle 6. ayında olursun ben tetanoz olacağım için 3. yü bekletiyorum yoksa olurdum

Hangisi canım sormaya sizlerden baslim
Mihra da kulağa hoş geliyor
Kızlar şaka maka hamileliğin yarısını tamamlıyoruz
Sağlıcakla tamamlayalım inşallah kalan zamanıda
Yaşarsa bir mucize yiyecek ekmeği varsa tutunur hayata

yok yok okuma öyle şeyler

işe gidiyo musun, gitmiyosan ve kendini koruyabiliyosan o zaman bekle 6. ayında olursun ben tetanoz olacağım için 3. yü bekletiyorum yoksa olurdum
Yok gitmiyorum ama artık öyle bir yayıldı ki evde duranlar bile hep koronayım diyor.
Bende tetanoz 20. Haftada nasipse olup sonra 6. Ay diye kafama koydum. Rabbim hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…