Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Buralardayım canım takipteyim ama uyukluyomm bu hafta hep gözüm saatte 3 olsa da uyusam evde diyesen naptın belli oldu mu cinsiyet nezaman randevun
Hahahahaha artık millettt öğrenemedi şu cinsiyetii bezduuu
Haftaya perşembe askomm
Annemde yim buhafta istanbuldayım şuan
Hele uykulara baslanmış senin galibaaa

Gerçekten acayipmiş.

Rüyada Devlet büyüklerini görmek iyidir derler.

Hayırlara gitsin canım.

.

Çok güzell askomm güle güle kullan inşaallahhhh
Ben daha almadım kıyafett onun sırasi gelmedi dedim gardıropla şifonyer alayimde öyle başlayem dedim

Çok teşekkür ederim kuzum.

Ya işte bir anlık bir şey yaptık.

Daha alır mıyım bilmem.

.

Ohh ne güzel ya hamilelikte en ideal konaklama yeri anne yanı bence keyfini çıkarbence seninki kız bulaşarak zaman göstermediğine göre
Hahahaha annemde eski cagından işe
Erkek olcak diyo karnın aşşağıda diyo ee olsa pipisi göstermişti yanii
Geçen makas testi etti annem oturmuşum makasa yanii kız olcakk dünde rüya görmüş bıçakk üstüme üstüme sürünüyormuşum salonda koltuğa bi uyudu gözünu açtıgı an erkek dedi hahahahahahaah ayyyy evde bi koptukk öyle bi uyanışı vsrki anlatamam sana perişan etti bizi cinsiyett

Yaaaa ne güzel kızzz uyumalara başladın ben normal hayat gibi ne zaman uykum gelirse uyuyorumm
Hamileliğin başından beri uyuyorum canım benim hatta benim bebe genelde ultrasonda da uyuyordu acaba neden
Uykusuzluğa gelemiyorum ya inşallah son aylarda da uyurum böyle

Hamileliğin başından beri uyuyorum canım benim hatta benim bebe genelde ultrasonda da uyuyordu acaba neden
Uykusuzluğa gelemiyorum ya inşallah son aylarda da uyurum böyle
Bende gelemem uykusuzluğa ama alışacazz beybiiii
Ooohhh ne güzell yaa oturup napcann yat uyu bebiş uyuyo peşunden anasınıda uyutayy emiii

Çok güzell askomm güle güle kullan inşaallahhhh
Ben daha almadım kıyafett onun sırasi gelmedi dedim gardıropla şifonyer alayimde öyle başlayem dedim
bende bakıyorum da her şey uçmuş sanırım önce şifonyer alıcam

Evetttt iki kişilik uyuyoruz şimdi sonra iki kişilik uykusuzluk şimdi fırsat bulmuşken uyuyalım ya şurada 3-4 ayımız kalmamış mı
Heee kızzzz allah sağsaliimm kucağımıza nasip etsin inşaallahh güzelluğum uyu emii ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…