Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay neyse, kapatalım bu konuyu.

Daha fazla beyin yakmayalım.

.
konuyu bir şarkı ile kapatmak isterim :)
bu konularaaaaa girmeyeliiiimmmmm
olay bitmiştirrrrr büyütmeyeliiiiiiiiiiimmmmmmmmm
esskkkiiiiiii günleriiiiiiinnnnnnn hatrıınaaaaaaaaaaaa
iki yabancıya dönüşmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm adfkasjdadlas :) :) :) :)

Şimdilik şifon bile yetiyor kuzu aslında dolapta kendiniz dolabınızda asabilirsinizz varsa yer
şifonyeri büyük düşünüyorum. kıyafet asmak için çok errken zaten. hele bi büyüsün de :) ya ben erken ama bi süzülme hissettim ik defa

şifonyeri büyük düşünüyorum. kıyafet asmak için çok errken zaten. hele bi büyüsün de :) ya ben erken ama bi süzülme hissettim ik defa
Bence de geniş olanlar çok hoşuma gidiyor alt açma bile koyuyorlar üstüne birkaç takım baktım ama ufak geldi gözüme şifonyerleri

çok geçmiş olsun, çabucak atlatsın

hemen güncelledim

Hahahahaha all bea hayırlısı olsunn kuzu
kasık ağrısı yapıyo ya ama bide bel alt tarafım da hep sertlesmis. ay bide cinsiyeti kesinlesse. çgrendiğimden beri kız hissediyorum hiç erkek aklımdan gecmedi ama doktor 12. haftada erkeğe benziyor gibi dedi

kasık ağrısı yapıyo ya ama bide bel alt tarafım da hep sertlesmis. ay bide cinsiyeti kesinlesse. çgrendiğimden beri kız hissediyorum hiç erkek aklımdan gecmedi ama doktor 12. haftada erkeğe benziyor gibi dedi
Bende ilk başlarda hep erkek hissediyordumm yaa sonra sonra bi kız oldu heptenn sen kaç haftalıksınn şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…